Dün Çerkezköy'de fetö için fink atanlar bugün başkanlık için takla atıyorlar

Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasına sayılı saatler kala kendi gibi AK Parti'den Belediye başkan aday adayı olan 10 ismi ayrı ayrı eleştiren, eleştiri oklarını AK Parti mil

Çerkezköy 16.12.2018 16:43:00 0
Dün Çerkezköy

Erkılınç “Demokrasi ve onun kazanımları herkesin hakkıdır ama insanın aklı ve hakkı, diğer insanların hakkının önüne geçmesine engel olmalıdır. Bizim gibi AK Partimizden aday adayı olan Orhan Aras kardeşimiz de maalesef her 5 yılda bir Çerkezköy’ü hatırlıyor. AK Parti’yi hatırlıyor ve bölgemize sadece aday adayı ya da aday olmaya geliyor. Sözde Çerkezköy’e vizyon katacakmış. Kendisinin devletimize vermiş olduğu güzel hizmetler olmuşsa da devletimiz bunun karşılığını kendisine yıllarca verdiği gibi bundan sonraki süreçte de emekliliğini vermiştir. Bursa’nın 750 bin nüfuslu bir ilçesinde 2 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptığını, liyakat sahibi olduğunu söyleyerek kime neyi anlatmaya çalıştığını anlamakta zorluk çekiyorum, ben 40 yıldır Çerkezköy’de yaşayan birisi olarak gidip memleketim olan Niğde’den aday olma cesaretini kendimde göremezken sen hangi cesaretle her 5 yılda bir adaylık için buraya geliyor, kendini cımbızla çektirip farkındalık yaratmaya çalışıyorsun? Ben kötülerinin iyisiyim mi demek istiyorsun? Ama unutma ki senden de, onlardan da daha iyisi olan ben buradayım. Kendisi liyakat sahibi de 40 yıldır burada yaşayıp esnaflık yapan insanlar ne sahibi olmuşuz? Adaylık çıkışımla ben birilerini rahatsız etmiş, birilerinin hesabını bozmuş olabilirim. Ama kimseye hakaret etmedim, kimseye iftira etmedim. Bilinen gerçekler ne ise halkın anlaması için dile getirdim. Orhan beye de tavsiyem siyasete nerede soyunduysanız gidin orada giyinin. Bu dönem AK Parti’ye ilçemizde ve Tekirdağ’da kaybettirecek olanların başında bölge koordinatör milletvekili Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül ile birlikte il başkanı Cüneyt Yüksel, ilçe başkanı Abdullah Öğe, Süleyman Kozuva ve havarisi gelmektedir. Bunlar kişisel kazanımları için partimizin kazanımlarını kendi kazançlarının üstünde gören zavallılardır. Öyle ki dün fetö ile halkı kandıranlar bugün kapalı kapılar ardında kurdukları bölgesel milliyetçilikle reisimizi kandırmaktadırlar. Bugün buradan iddia ediyorum ki bu arkadaşlar bu kafayla giderlerse, partimiz kurulduğu günden beri Çerkezköy ve Tekirdağ’da en düşük oyunu alacak ve bunun hesabını sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tek tek vereceklerdir” dedi.

 

SİYASET SİMSARLARI DEĞİL, SAMİMİ İNSANLAR KAZANACAK

 

Orhan Aras’a “Karaağaç’taki seçimlerde çoğu seçmeni hemşehriniz olmasına rağmen seçimi neden nasıl kaybettiniz” diye soran Erkılınç “Bugün liyakattan bahsediyorsunuz ya, dün Karaağaç’ta aday olurken, neden ihtiraslarınızın kurbanı oldunuz? Karaağaç’ta AK Partimize kaybettirerek verdiğiniz zararı bugün Çerkezköy’de vermek için mi buradasınız? Senin ve benim gibi Çerkezköy’ü yönetmek için aday olan Süleyman Kozuva, Abdullah Öğe, Ali Ertem, ben hariç hemen hepiniz fetö’ye az mı yardım ettiniz, Türkçe Olimpiyatları’nda az mı boy gösterdiniz? Buna rağmen bugün çıkıp adayım diyebiliyorsanız, bu parti de sizi aday yapacaksa benim söyleyecek sözüm, yapacak işim kalmamış demektir. Ben inanıyorum ki sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan siz ve sizin gibi sinsi oyunları olan siyaset simsarlarını bu dönem ayıklayacaktır. Hatırlayın daha önceleri fetönün Çerkezköy’de kadın girişimciliğini üstlenen, bu sayede milletvekili, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ardından bir kez de kargaşada kısa dönem milletvekili seçilen hanımefendiyi hatırlayın, bugünlerde sessiz sedasız Ankara semalarından aşağıya inmeyen bu hanımefendiyi de bugünden hatırlatayım. Son dakikada ÇTSO’dan istifa ederek AK Parti’den aday adayı olan Süleyman Kozuva’nın buradan yarın çok geç olmadan bugünden buradan bir söz vermesini istiyorum. Bugün AK Parti’den aday olduğu takdirde, aday olursa ve seçilirse ne ala ki seçileceğine inanmıyorum. Ama adamsa seçilmediği takdirde sanayici ve esnafın oylarıyla seçildiği o makama geri dönmeyeceğinin sözünü bugünden vermeli” dedi.

 

Haber: Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10