Kızılpınarspor liderliğe yükseldi

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda haftanın en önemli karşılaşmasında Kızılpınarspor evinde Ahimehmet Gençlikspor'u konuk etti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşm

17.12.2018 17:13:00 0
Kızılpınarspor liderliğe yükseldi

Bu sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligi hedefleyen Kızılpınarspor evinde lider Ahimehmet Gençlikspor’u üç golle geçti.

 

FERHAT’TAN MÜKEMMEL GOL

 

Pazar günü 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Kızılpınarspor etkili başladı. Rakip savunmayı bunaltan Kızılpınarspor sağlı sollu ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 20’inci dakikasında Kızılpınarspor Ferhat Şenel’in müthiş frikik golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Ahimehmet Gençlikspor beraberlik golü için yüklendi. Geliştirdiği atakta bir gol bulan Ahimehmet Gençlikspor skoru eşitlemesini bildi. Rakibi karşısında tekrar öne geçmeye çalışan Kızılpınarspor ilerleyen bölümlerde penaltı kazandı. 65’inci dakikada topun başına geçen Ferhat kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Tekrar öne geçerek büyük moral bulan Kızılpınarspor kalan dakikalarda üçüncü golü aradı. 75’inci dakikada gelişen Kızılpınarspor atağında topla buluşan Özgür ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek takımını 3-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınarspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Kızılpınarspor bu galibiyet ile rakibinden rövanşı almasını bildi. Bu galibiyet ile Kızılpınarspor puanını 24 yaparak rakibi ile puanları eşitlemesini bildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10