Çerkezgücüspor evinde farklı mağlup

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda ilk iki mücadelesi veren Çerkezgücüspor evinde Sağlıkspor konuk etti. Rakibi karşısında vasat bir futbol ortaya koyan Çerkezgücüspor karşılaşmadan da 6-2â??

18.12.2018 13:43:00 0
Çerkezgücüspor evinde farklı mağlup

Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Komplesinde oynanan karşılaşmada istediği futbolu ortaya koyamayan Çerkezgücüspor rakibine farklı mağlup oldu.

 

14 DAKİKADA ÜÇ GOL

 

Maça hızlı başlayan konuk ekip Sağlıkspor 3’üncü dakikada Mehmet Karaman’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Maça fırtına gibi giren konuk ekip Sağlıkspor 8’inci dakikada ise Oğuzhan Dursun ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Üst üste gelen iki golle birlikte oyundan kopan rakibi karşısında rahat oyun ortaya koyan Sağlıkspor 14’üncü dakikada Oğuzhan Dursun ile bir gol daha bularak karşılaşmada 3-0 öne geçti.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

14 dakikada kalesinde iki gol gören Çerkezgücüspor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 37’inci dakikasında ev sahibi ekip Çerkezgücüspor penaltı kazandı. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Hasan Barut topu ağlara göndererek farkı ikiye indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip Sağlıkspor 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

16 PUANDA KALDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezgücüspor farkı indirmeye çalışırken, konuk ekip Sağlıkspor farkı açmaya çalıştı. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında gelişen atakta topla buluşan Berk Öküzcü topu ağlara göndererek farkı tekrar üçe çıkardı. Oyundan tekrar kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Sağlıkspor Şener Alagöz ile bir gol daha bularak skoru 5-1’e getirdi. 77’inci dakikada ise Çerkezgücüspor’da Hasan Barut kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 5-2’e getirirken, son dakikalarda Berk Öküzcü ile bir gol daha bulan Sağlıkspor karşılaşmadan da 6-2 galip ayrıldı. Çerkezgücüspor bu mağlubiyet ile ilk iki sıra için ağır bir yara alarak 16 puanda kalırken, Sağlıkspor ise puanını 16 yaptı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10