Vatandaşlar talihini kredi kartıyla arıyor

Çerkezköy'de Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'ne sayılı günler kala, üzerlerinde POS makinesi taşımaya başlayan seyyar bilet satıcıları sayesinde bazı vatandaşlar da talihini kredi k

Çerkezköy 20.12.2018 15:04:00 0
Vatandaşlar talihini kredi kartıyla arıyor

Çerkezköy’de seyyar Milli Piyango bayileri Yılbaşı Özel Çekilişi'ne sayılı günler kala, kredi kartı ile bilet satışı yapmaya başladı. Yanlarında POS makinesi taşımaya başladıklarını ifade eden Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango bayileri peşin para ile bilet alamayan vatandaşların kredi katı ile bilet aldıklarını kaydetti.  

 

ÇERKEZKÖY’DE DE KREDİ KARTI İLE MİLLİ PİYANGO BİLET SATIŞI BAŞLADI

 

Milli Piyango’nun bu yıl yılbaşı özel çekiliş ikramiyesinin 70 milyon TL olmasının vatandaşların önceki yıllara göre daha çok ilgisini çektiğini ifade eden  Çerkezköylü seyyar Milli Piyango bayilerinden Mehmet Akça ve İsmail Garip, “Cebinde para olmayan ise Seyyar Milli Piyango Bayilerinin Pos makinesi ile bilet satışı yaptığını öğrenince kredi kartı ile yılbaşı bileti alıyor.  Bu yıl kentimizde herkesin bir milli piyango bileti alarak hayallerini gerçekleştirmelerine vesile olmak için parası olmayanların kredi kartı ile bilet almalarını sağlamak için POS makinesi aldık.  Kredi kartı ile bilet satışı yapılıyor diye de tezgahlarımıza yazdık.  Bu yazıyı gören parası olan bile kredi kartı ile bilet alıyor. Bizim amacımız herkesin bu yılbaşında bir milli piyango biletine sahip olması ve umutlarının yeşermesine yardımcı olmak. Cihazlarla çalışmaya başladığımızdan bu yana da vatandaşlar bilet tezgahlarımızın önünden boş geçmiyor. Parası olmayıp da şansını denemek isteyenler de arttı.”dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10