"İlk işimiz Bağlık Viyadüğü'nü ihaleye çıkarmak olacak"

Çerkezköy'e gelerek mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeniden göreve gelmeleri halinde ilk icraatlarının Bağlık Köprüsünün ihalesini ya

Çerkezköy 20.12.2018 17:11:00 0
"İlk işimiz Bağlık Viyadüğü

31 Mart yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden aday gösterilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’deki mahalle muhtarları buluştu.

 

İLK OLARAK VELİKÖY MUHTARLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

 

Öğlen saatlerinde Çerkezköy’e gelen Albayrak ilk olarak Veliköy ve Kızılpınar’daki mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ardından Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Yıldırım Mahallesi Beyazıt Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi, Fatih Mahallesi muhtarlarını ziyaret eden Albayrak, saat 16:00’da da Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’ü ziyaret etti.

 

MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı  ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’ü ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Bugün Çerkezköy ilçemizde 10 mahallemizin muhtarlarını tek tek mahallelerinde ziyaret ettim.  Ve son ziyaretimi de Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ve Bağlık Mahallemiz Muhtarı Tahsin Akgün’e yaptım. Yaptığım ziyaretlerde muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunarak sıkıntılarını dinledim” şeklinde konuştu.

 

“SAHALARA İNEREK ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIZ”

 

Göreve geldiği günden bu yana muhtarlarla birçok çalışmada bulunduğunu ifade eden Albayrak; muhtarlara destekleri için teşekkür ederek, “İnşallah yeni dönemde de kendileriyle birlikte çalışacağız” dedi.  31 Mart yerel seçimlerle ilgili bilgi veren Albayrak; “Tekirdağ il genelinde daha 6 belediye başkan adayımız belli olmadı. Onlar da belli olunca tüm başkan adaylarımızla birlikte sahalara inerek çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN SORUNLARINI HİÇBİR ZAMAN ÖTELEYEMEYİZ”

 

Hizmet süresi içinde Çerkezköy’e güzel hizmetlerin yapılmasını sağladıklarını dile getiren Albayrak; “Çerkezköy bizim  en önemli ilçemiz. Tekirdağ büyükşehir olmadan önce Çerkezköy’ün 188 bin nüfusu vardı. Tekirdağ büyükşehir olunca Kapaklı’nın ilçe statüsüne kavuşması ile Çerkezköy’ün nüfusu 112 bine inmişti. Ama şu anda Çerkezköy 170 binlerde ve devamlı nüfusu hızla artan bir kentimiz. Çerkezköy önemli bir ilçemiz olması nedeniyle Çerkezköy’ün sorunlarını hiçbir zaman öteleyemeyiz” dedi.

 

CANLA BAŞLA ÇALIŞAN BİR BELEDİYE BAŞKANINIZ VAR

 

Çerkezköy’ün sorunlarının giderilmesi için canla başla çalışan bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Albayrak; “Vahap Akay her defasında ilçenin sorunlarını bizlere ileterek sorunların çözümü için çok çalışıyor. Çerkezköy’e yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Dere ıslah çalışmaları, Kavakdere ve Ambardere kolektör hatları tamamlandı. Kültür Merkezi bir ay içinde hizmete girecek. Olimpik yüzme havuzu yapılıyor daha birçok hizmet yapıldı ve tamamlanma aşamasında da birkaç hizmet var. Kızılpınar Mahallesi’nde uzun yıllar süre gelen sorunlar bitti. Yeni dönemde de Çerkezköy için çok önemli projelerimiz var ve bunların hepsini gerçekleştireceğiz. Çerkezköy’ü çok seviyoruz.”dedi.

 

Çerkezköy ve tüm Tekirdağ için çalışacağız

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeniden göreve gelmeleri halinde ilk icraatlarının Bağlık Köprüsünün ihalesini yapmak olacağını ifade ederek “Vahap Akay’ın da yeniden aday gösterilmesi Çerkezköy için çok iyi oldu. Son kalan yatırımlarımızı tamamlayacağız. Halkın takdiri ile göreve gelmemiz halinde ikinci dönemde de hizmetlerimiz devam edecek. Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımız. Birlikte Çerkezköy ve tüm Tekirdağ için çalışacağız” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün de, “Sayın büyükşehir belediye başkanım ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle çalışmaktan da mutluyum. Gerek siz gerek Vahap başkanımız mahallelerimizin sorunlarının giderilmesi konusunda yaptığınız çalışmalardan memnunuz”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10