Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devre tamamlanıyor

Tekirdağ Süper Amatör ligde ilk devre hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak.  Haftaya lider durumda giren Saray Belediyespor evinde Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor'u konuk ederken, takipçisi Kapakl

21.12.2018 17:27:00 0
Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devre tamamlanıyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devre altı karşılaşma ile tamamlanacak.

 

LİDER EVİNDE ÜÇPUAN İSTİYOR

 

5 haftalık galibiyet serisi ile birlikte ligin zirvesine kurulan Saray Belediyespor, ilk devreyi sahasında oynayacağı maç ile tamamlayacak. Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor ile karşılaşacak Saray Belediyespor’da, hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Saray Belediyespor Pazar günü Saray Stadı’nda saat 13.00’de başlayacak mücadeleyi kazanarak, devreye lider ve moralli bir şekilde girmek istiyor. Ligde 19 puanla 7. Sırada bulunan Sağlamtaşspor, geçtiğimiz hafta sahasında Kapaklıspor’a 1-0 yenilmişti. Malkara temsilcisi Saray’a en az bir puan hedefi ile gelecek.

 

KAPAKLISPOR’DA TEK HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligde 25’er puanla lider Saray Belediyespor’u takibini sürdüren Kapaklıspor ile Çorlu Kültürspor Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da saat 13,00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kapaklıspor maçın saatini beklemeye başladı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı “ Geçtiğimiz hafta zorlu Malkara deplasmanın üç puan ile dönerek kendimize geldik. Ligin ilk devresinin son karşılaşmasında ise evimizde taraftarımızın önünde Çorlu temsilcisi Kültürspor’u konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmayı kazanıp ligin ilk devresini üç puan ile kapatmak istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

25 puanla averajla ikinci sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde  21 puanla altıncı sırada bulunan Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek.Ereğli Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak. 17 puanla sekizinci sırada bulunan Malkara 14 Kasımspor ise dokuz puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 13,00’de başlayacak olan karşılaşma ise Malkara Sahası’nda oynanacak. Ligde alt sıralarda korkulu rüya görmek istemeyen Muratlı Belediyespor ile 1461 Karadenizspor ise Muratlı Sahası’nda karşı karşıya gelecekler.

 

 SİTESPOR ÇORLUSPOR’A KONUK OLACAK

 

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan altı puanlı Çorluspor ise evinde 14 puanla biraz daha rahat durumda bulunan Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Çorluspor’u mağlup ederek ilk devreyi üç puan ile tamamlamak istediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta evimizde Malkara karşısında iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadık. Bu sezon sakat ve cezalı oyuncularımız yüzünden tam kadro hiçbir maça çıkamadık. Ligin ikinci devresinde eksik gördüğümüz mevkileri kaliteli transferler yaparak ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10