"Projelerimiz ile Hayrabolu'nun çehresini değiştirdik"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaların devam ettiği Hayrabolu'da yaptığı incelemelerin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve içlerinde sivil toplum kurulu

Tekirdağ 26.12.2018 15:53:00 0

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu Hayrabolu Hizmet Binası'ndaki makamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir araya gelerek ilçede devam eden ve tamamlanan yatırımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Albayrak daha sonra Hayrabolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Gökmen, Hayrabolu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Başoğul, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Başol ve Hayrabolu Ticaret Borsası Başkanı Süreyya Çiftçioğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hem Hayrabolu'da hem de il genelinde gerçekleştirdiği proje ve yatırımlar ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.

 

“TEKİRDAĞ TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ SANAYİ KENTLERİNDEN BİRİ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden biri olduğunu belirterek "İlimiz önemli sanayi kuruluşlarını bünyesinde barındırıyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz proje ve yatırımlarla sanayicilerimiz yanında olduk, gelecek dönemde göreve devam ettiğimiz takdirde kendilerine yine destek vermeye devam edeceğiz. Biz tüm ilçelerimizin belediye başkanları ile olduğunu gibi Hayrabolu Belediye Başkanımız Fehmi Altayoğlu ile de uyum içinde çalışıyoruz. 2014 yılından bu yana hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile Hayrabolu'nun çehresini değiştirdik" dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10