'Karmakarışık' tam not aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yaptı. Yönetmenliğini büyük usta Haldun Dormen'in üstle

Çerkezköy 26.12.2018 16:45:00 0

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda önceki gün saat 19.30’da sahnelenen tiyatro oyununa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile eşi Vahide Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile dernek üyeleri ve tiyatroseverler katıldı.

 

2 PERDEDE OYNANDI

 

Ray Cooney’in yazıp, Haldun Dormen ve Kemal Uzun tarafından dilimize çevrilen, Haldun Dormen’in yönettiği oyunda Erkan Taşdöğen, Fatih Kahraman, Ali Ersin Yenar, Rüyam Perihan Dirin ve Özden Çiftçi'nin yanı sıra Ebru Demirdöven, Aral Seskir, Sinan Cem Çabuk, Cem Şahin ve Suzan Sabancı rol aldı.  2 perdede oynanan oyunda, Richard Phillips adında saygın bir bakan rakip partinin sekreteriyle küçük bir kaçamak yapmak için bir otel odası tutar. Ancak otel odasında bir cesetle karşılaşmalarının ardından olaylar içinden çıkılmaz ve karmakarışık bir hal alır. “Küçük bir yalan sizden ne götürebilir ki, hiç hafife almayın belki de tüm ciddiyetinizi alıp, gülünç hallere sokabilir sizi. Bir kaçamak, bir yalan, bir ceset ve sürpriz yapan bir eş… Karmakarışık olmanın kaçınılmaz tarifi…”

 

ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

 

Tiyatroseverlerin ilgiyle izlediği oyunun sonunda protokol üyeleri tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10