TEMA Meriç'te hatıra ormanı oluşturacak

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Temsilcisi Nilüfer Ceylan ve TEMA Vakfı Kapaklı İlçe Temsilcisi Ali Ülger, TEMA Vakfı'nın  ülke genelinde yaşanılabilir bir gelecek için çalışmalarını h

Çerkezköy 26.12.2018 16:52:00 0
 TEMA Meriç

TEMA Vakfı Kapaklı Temsilcisi Ali Ülger,  yaşanılabilir bir gelecek için TEMA Vakfı’nda  gönüllü çalıştıklarını belirterek, “TEMA Vakfı olarak mücadelemiz toprağı ve iklimi korumak, yaşanılabilir bir gelecek için çevreyi koruma çalışmalarımız hızla devam ediyor.  Bu konuda her geçen gün de TEMA Vakfı gönüllülerinin sayısı hızla artmaya devam ediyor. TEMA  Vakfı olarak  yaşanılabilir bir gelecek için hayata geçirilen proje kapsamında elde edilecek 600 bin TL ile 6 bin öğrenciye eğitim verilecek. Ayrıca Edirne’ye bağlı Meriç’te de TEMA Vakfı yeni yılda bir hatıra ormanı oluşturacak. Bu hatıra ormanı Trakya’nın oksijen damarlarından biri olacak” dedi.

 

“BİZLER DE DOĞANIN BİR PARÇASIYIZ”

 

TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan da, “Bizler de doğanın bir parçasıyız. Doğamızı korumak her bireyin görevidir. Çünkü doğa ve çevremiz her geçen gün yaşanılabilirlilikten hızla çıkmaktadır. Bu nedenle yaşanılabilir bir gelecek ve çevre için herkes üzerine düşeni yapmak zorunda.  Vatandaşlarımız TEMA Vakfı’na gönüllü olsunlar birlikte çalışalım.  Birlikten kuvvet doğar ve çok daha verimli çalışma yapılır. Her zaman vatandaşlarımıza kapımız açık.”dedi. Nilüfer Ceylan okullarda da TEMA Vakfı olarak öğrencilere doğanın ve çevrenin önemini ve korunması yönünde bilgiler vermeyi sürdürdüklerini öğrencilerin  doğaya ve çevreye sahip çıkmaları için bilinçlendirmeye devam ettiklerini de belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10