KİOSK cihazı ile 24 saat kart dolumu yapılabilecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda kaliteli ve hizmet odaklı çalışmalarına her gün bir yenisini daha eklerken, bu kez de il genelindeki taşımacılık kooperatiflerinin TETUS çatısı altı

Tekirdağ 27.12.2018 14:04:00 0
KİOSK cihazı ile 24 saat kart dolumu yapılabilecek

Ulaşımda kullanılan akıllı kartların bakiye yüklenmesini kolaylaştıracak bir adım daha atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki taşımacılık kooperatiflerinin TETUS çatısı altında birleştirilmesi ve akıllı kart uygulamasının yaygınlaştırılması gibi çalışmalara ek olarak akıllı kartların bakiye yüklemesini kolaylaştıracak KİOSK Cihazı da hayata geçirdi.

 

İLK OLARAK ÇORLU’DA YAPILACAK

 

Vatandaşların, kurulumu ilk olarak Çorlu’da yapılan KİOSK Cihazı ile 7/24 akıllı kart dolumu gerçekleştirebileceklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Önümüzdeki dönemlerde diğer ilçelerde de kurulumu yapılacak olan cihaz ile hem zaman hem de enerji tasarrufu da sağlanmış olacak” dedi.

 

“KİOSK CİHAZI İLE VATANDAŞLARIMIZA 24 SAAT KART DOLUMU SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplu ulaşım konusunu son derece önemsediklerini ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için emek harcadıklarını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ'ın büyükşehir olması ile birlikte toplu ulaşım alanındaki çalışmalarımızı başlattık. Şimdi de hizmete sunduğumuz KİOSK Cihazı ile vatandaşlarımıza 24 saat kart dolumu sağlamış olacağız. Ben, projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10