Kızılpınarspor'u kimseye yem ettirmeyiz

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda şampiyonluk hesapları yapan Kızılpınarspor'da Başkan Birol Öztürk sessizliğini bozarak önemli açıklamalarda bulundu. Bölgesel Amatör Ligde mücadele ede

27.12.2018 16:02:00 0
Kızılpınarspor

Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk ve yöneticilerden Okan Bitmez Çerkezköy Haber Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kızılpınarspor’un köklü bir kulüp olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Birol Öztürk “Kızılpınarspor’u kapanmasın diye yönetim kurarak harekete geçtik. İyi bir yönetim kurarak takımı 2.Amatör’den 1.Amatör Küme’ye çıkardık. Bu yıl ise şampiyonluk hedefliyoruz ve Süper Amatör Lige çıkma mücadelesi veriyoruz. Bu sezon takımımız başarılı olması için destekte bulunan meclis üyeleri Taner Bahar’a, Necmettin Çınar’a, Truva Emlak’a, Köylüoğullarına, Zikri Ardıç’a, Erdal Zengin’e, Birol Saygın’a, Önder İnşaat’a ve Toska kahvesine teşekkür ediyoruz. Verdikleri desteklerle kulübümüzü ayakta tutmayı sağladılar. Kızılpınar halkı sezon öncesi yaptığımız yemeğe katılım sağlayarak bizleri büyük bir destek verdiler. Kızılpınar halkımız ve takımımızı destekleyen taraftarlarımız her hafta maçlarımıza gelerek bizlere büyük destekte bulundular. Ben buradan herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

 

“BUNLAR YANLIŞ AÇIKLAMALAR”

 

1911 Çerkezköy Doğanspor Başkanı Aktaş Güler’in ‘Belediye Kızılpınarspor’a yardım yapıyor’sözlerini üzücü bulduğunu kaydeden Öztürk” Bazı yayın organlarında 1911 Çerkezköy Doğanspor Başkanı Aktaş Güler ve yöneticilerinin hiç istemediğimiz açıklamaları olmuştur. Kısacası Kızılpınarspor’u kendi işlerine alet ettiklerini görüyoruz. Kızılpınar’ı ve Kızılpınaspor’u kimseye yem ettirmeyiz. Sezon öncesi Belediye Başkanı Vahap Akay kulüp yöneticilerini kahvaltıda ağırladığında belediyenin yardım yapmayacağını beyan etmiştir. Bizde programlarımızı, gelir-gider bütçelerini bu açıklamaya göre dizayn ettik. Biz bırakın yemeği araçlarımızı bile belediyeden kullanmıyoruz. Lider öğrenci servisleri bize seyirci, futbol takımının taşınmasında destek veriyor” dedi.

 

“BÜTÜN ZORLUKLARA RAĞMEN ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

 

Öztürk “ 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticilerinin neden böyle bir açıklama yaptığını da anlamış değilim. Bizde ligde mücadele eden bütün takımların başarılı olmasını istiyoruz. Ama Kızılpınarspor’u hiçbir zaman alet ettirmeyiz. Sezon öncesi Sitespor Başkanı ve Ergenegücü Ulaşspor Başkanından oyuncu yardımında bulunduk. Fakat sezon öncesi Çerkezköy’de yer alan takımlardan oyuncu istediğimizde ise lisans parası talep ettiler. Bu zamana kadar bunları hiç konuşmadık. Ben Çerkezköy’deki gençlerin futbola sarılarak sokak kültüründen uzaklaşması için mücadele ediyoruz. Sahamız altı yıl önce kapatıldı. Antrenmanlarımızı ve maçlarımızı Çerkezköy ve Saray sahasında yapıyoruz. Bütün zorluklara rağmen şampiyon olmak istiyoruz. Lider durumda olduğumuz ligde önümüzde üç maç kaldı. Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olacağız. Bu hafta sonunda kendi evimizde Sağlıkspor’u konuk edeceğiz. Bütün taraftarlarımızı takımımıza sahip çıkmaya bekliyoruz” diye konuştu.

 

“YÖNETİCİLER TAKIMLARININ BAŞARISI İÇİN MÜCADELE ETMELİDİR”

 

Çerkezköy halkının takımlara sahip çıkması gerektiğini kaydeden Öztürk “ Bizler suçlu aramak yerine gençlere nasıl hizmet ederiz diye ona bakarız. Kızılpınar halkı nasıl takıma sahip çıkıyorsa, Çerkezköy halkı ve esnafı da takımına sahip çıkması gerekiyor. Bu açıklamalar hepimize zarar veriyor. Birilerini karalayarak da başarı gelmez. Başarı iyi bir takım kurmak, disiplinli ve öz güvenini oluşturarak olmalıdır. Bu yolda Teknik Direktörümüz İsmail İnan’a teşekkür ediyoruz. Bizler genç hocalara sahip çıkarak hem risk alıyoruz hem de gençlerin önünü açarak güven duyuyoruz. Onlarda yüzümüzü kara çıkartmadılar. Paralarını zamanında vermemelerimize rağmen bütün kardeşlerimiz bizlere katkı sağladılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Bizler yönetim kurulu olarak Okan Bitmez, Osman Er yeri geldi primlerimizi cebimizdeki son kuruşa kadar ödemeye çalıştık. Ama bunlar için kimseye serzenişte bulunmadık. Her yönetici kendi bulunduğu kulüple gerekli işlemler yaparsa sağa sola yüklenmezler. Kısacası bu yöneticiler takımların başarısı için mücadele etmelidir. Bizler geçen yıl takımda kadro dışı kalan futbolcumuzu lisans parası istemeden bir diğer rakibimiz Çerkezgücüspor’a verdik” dedi.

 

“SEZON SONUNDA BIRAKACAĞIM”

 

Öztürk “ Benim siyasi geçmişimden dolayı Belediye ile ilişkilendirilmem ve yardım alıyor mantığı tamamen yanlıştır. Bunun içinde bu sene takımı şampiyon yapıp bu tür şeylere sebep olmamak için Kızılpınarspor’u bırakacağım. Kızılpınarspor’un böyle cümlelerle zarar görmesini istemiyorum. Ben Kızılpınar halkının takımına sahip çıkacağına inanıyorum. Kızılpınarspor’un bundan sonraki senelerde daha üstlere çıkacağına da inancım tamdır. Her şey Kızılpınarspor içindir” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10