1.Amatör ligde heyecan sürüyor

Tekirdağ 1.Amatör Kümede heyecan devam ederken, üç grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılamalar oynanacak. C Grubu'nda lider durumda bulunan temsilcimiz Kızılpınarspor son haftaların iddialı ekiplerinden S

28.12.2018 14:16:00 0
1.Amatör ligde heyecan sürüyor

Son haftalara yaklaşılan Tekirdağ 1.Amatör Küme’de üç grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

 

A GRUBU’NDA ÇERKEZMÜSELLİMSPOR LİDER

 

A Grubunda lider durumda bulunan Çerkezmüsellimspor evinde 25 puanla ikinci sırada yer alan Şarköyspor’u konuk edecek. Hayrabolu Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.30’da başlayacak. 23 puanla liderin beş puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Kozyörükspor ise deplasmanda 7 puanı bulunan Kumbağspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.Ligin dibinde yer alan Eriklice Zeytinspor ise evinde bu sezon istediği sonuçları alamayan Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da 12.30’da başlayacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise ligin orta sıralarında yer alan Müreftespor ile Hürriyet Yıldız Gençlikspor Pazar günü saat 15.00’de Şarköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek.

 

B GRUBU’NDA DÖRT KARŞILAŞMA OYNANACAK

 

B grubunda son haftalarda iyi bir çıkış yakalayarak liderlik koltuğuna oturan Vakıflar Güvenspor 21 puanla dördüncü sırada yer alan Adaletspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. 27 puanla liderin iki puan gerisinde ikinci sırada yer alan Misinlispor ise deplasmanda 3 puanı bulunan Aşağı Sevindikspor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. 27 puanla üçüncü sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise 15 puanla yedinci sırada yer alan Hayrabolu Belediyesi Gneçlikspor’a konuk olacak.  Karşılaşma ise Hayrabolu Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise 21 puanla beşinci sırada bulunan Esenspor ile 19 puanla altıncı sırada bulunan Akçeşmespor karşı karşıya gelecek. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.30’da başlayacak.

 

KIZILPINARSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Temsilcilerimizin yer aldığı C Grubu’nda ise üç karşılaşma oynanacak. 27 puanla lider durumda bulunan Kızılpınarspor evinde son haftaların çıkış yakalayan ekiplerinden Sağlıkspor’u konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk “ Maçın hazırlıklarını tamamladık. Bu hafta evimizde zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Son üç haftaya giriyoruz. Bir karşılaşmamızı ise 3-0’lık hükmen galibiyet ile geçeceğiz. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan rakibimizi mağlup ederek son hafta oynayacağımız Çerkezgücüspor maçını bekleyeceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

AHİMEHMET GENÇLİKSPOR İKİNCİ SIRADA BULUNUYOR

 

Kızılpınarspor ile ilk iki sırayı paylaşan Ahimehmet Gençlikspor ise evinde 10 puanla altıncı sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor’u konuk edecek. Ahimehmet Gençlikspor ligde 9 galibiyet iki mağlubiyet ile 27 puanı bulunurken, Tekirdağ Marmaraspor ise üç galibiyet bir beraberliği bulunuyor. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.19 puanla dördüncü sırada yer alan Çerkezgücüspor ise evinde Ergene Kırkgöz Gençlikspor’u konuk edecek. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.30’da başlayacak. Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile hazırlandıklarını kaydeden Çerkezgücüspor Başkanı Hasan Barut “Son haftalarda kötü sonuçlar alarak zirve yarışından biraz olsun uzaklaştık. Ancak bu hafta evimizde oynayacağımız maçı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Evimizde Kırkgöz Gençlikspor’u mağlup ederek yükselişe geçmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10