Kapaklıspor'dan transfer harekatı

Tekirdağ Süper Amatör ligde son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte ilk devreyi istediği yerde tamamlayamayan Kapaklıspor transfer çalışmalarına hız verdi. Kapaklıspor eski oyuncuları Tolga

30.12.2018 15:08:00 0
Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklıspor ikinci devre öncesi eksik bölgelere transfer çalışmalarına başladı.

 

DÖRT OYUNCUYU TRANSFER ETTİ

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligin ilk devresini sekiz galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi ile 25 puanla dördüncü sırada tamamlayan Kapaklıspor transfer çalışmalarına başladı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda kolları sıvayan Kapaklıspor yönetimi geçtiğimiz sezon şampiyon takımın kadrosunda bulunan Tolga Aşçı ve Berkay Cengiz, Kapaklı Sitespor’dan Şafak Törin ve Marmaraereğlisi Belediyespor’dan Şahin Limon’u transfer etti.

 

“TOPARLANACAĞIZ”

 

Ligin ilk devresini istedikleri yerde tamamlayamadıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Ligin ilk devresini 25 puanda dördüncü sırada tamamladık. İkinci devre öncesi teknik heyetimizin eksik gördüğü mevkilere transfer çalışmalarına başladık. Eski oyuncularımız Berkay Cengiz ile Tolga Aşçı’yı transfer ettik. Ardından ise Kapaklı Sitespor’dan tecrübeli kanat oyuncusu Şafak Törin ve Marmaraereğlisi Belediyespor’dan savunma oyuncusu Şahin Limon ile anlaşma sağladık. Transferlerin Kapaklıya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Transfer çalışmalarımız ise aralıksız bir şekilde devam ediyor. İnşallah ikinci devre toparlanarak geçtiğimiz yıl yakaladığımız şampiyonluğu bu yılda sürdüreceğiz. Taraftarlarımız bizlere sonuna kadar inansınlar” dedi.

 

ŞAFAK TÖRİN KİMDİR

 

1 Haziran 1991’de Çorlu’da dünyaya gelen Şafak Törin futbola Çerkezköyspor alt yapısında başladı. 2003-2010 yılları arasında Çerkezköyspor’da başarılı sezonlar geçiren Şafak Törin 2010 yılında 3.Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor’a transfer oldu. Bir sezon bu takımda oynadıktan sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden eski ekibine tekrar dönen Törin Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile anlaşamadığından dolayı kulübü ile bağları kopartılmıştı. Daha sonra Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor’a transfer olan Şafak Törin daha sonra ise VelimeşeBelediyespor ile anlaştı. VelimeşeBelediyespor ile başarılı bir sezon geçiren Karasuspor’a transfer olmuştu. Karasuspor ile anlaşamayan golcü oyuncu daha sonra devre arasında Çerkezköyspor’a geri dönmüştü. 2015 yılında Çorluspor 1947’ye transfer olan golcü oyuncu bir sezonluk maceranın ardından Çorlu Gençlerbirliğispor’a transfer olmuştu. 2016 yılında 1911 Çerkezköyspor’a tekrar dönen oyuncu kendi sebeplerinden ötürü takımdan ayrılarak sezon ortasında Çerkezköy Doğanspor’a imza atmıştı. Şafak Törin sezon başında ise Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor’a transfer olmuştu.

 

KAPAKLISPOR İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI  

 

12 Şubat 1992 tarihinde Uzunköprü’de dünyaya gelen Tolga Aşçı 2007 yılında Kapaklıspor’da futbola başladı. İki yıl bu takımda top koşturan oyuncu 2010 yılında Çerkezköyspor’a transfer oldu. Çerkezköy’de başarılı geçen iki yılın ardından Aşçı Sitespor ile anlaştı. Sağ bekte oynadığı futbol ile büyük beğeni toplayan oyuncu 2012 yılında 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldu. Oyuncu bu takımda ise üç sezon top koşturdu. Tolga Aşçı 2016 yılında Muratlı Belediyespor’a transfer olurken, bir sezonluk maceranın ardından Kapaklıspor’a transfer oldu. Sezon başında Kapaklı Sitespor’a transfer olan savunma oyuncusu geçtiğimiz yıl şampiyonluk yaşadığı eski takımına da yeniden dönmüş oldu.

 

ŞAHİN LİMON KİMDİR

 

8 Haziran 1989’da Tekirdağ’da dünyaya gelen Şahin Limon futbola Tekirdağspor’da başladı. Dört sezon bu takımda top koşturan oyuncu daha sonra Şarköyspor’a transfer oldu. İki sezonluk maceranın ardından Malkara Belediyespor’da top koşturan oyuncu Ergene Velimeşespor ve Muratlı Belediyespor’da oynadı. Tekrar Malkara Belediyespor’a dönen oyuncu 2016 yılında Çorlu Gençlerbirliğispor’da top koşturdu. Ardından iki sezon 1461 Karadenizspor’da oynayan oyuncu son olarak Marmara Ereğlisi Belediyespor’da oynadı.

 

BERKAY CENGİZ KİMDİR ?

 

18 Ekim 1995’te Uzunköprü’de dünyaya gelen başarılı orta saha oyuncusu Güngörenspor’da futbola başlarken, daha sonra Ergene Velimeşespor’a transfer oldu. Bir yıllık Eskişehirspor macerasının ardından Ergene Velimeşespor’a transfer olan oyuncu Vefaspor’a transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan Berkay Cengiz sezon başında Marmaraereğlisi Belediyespor’a transfer olmuştu. Oyuncu Bölgesel Amatör Ligde dokuz karşılaşmaya çıkarken, U-21 liginde ise 17 maçta iki gol atma başarısı gösterdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10