Kapaklı Belediye Meclisi yarın toplanıyor

Kapaklı Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısı 2 Ocak Çarşamba günü saat 14:00'da Belediye Meclis Salonunda  yapılacak.

Kapaklı 1.01.2019 15:43:00 0
Kapaklı Belediye Meclisi yarın toplanıyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapılacak olan toplantıda açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından denetim komisyon üyelerinin seçimi yapılacak.  Gündemin 4. maddesinde yer alan 2019 yılı meclis tatil ayının belirlenmesi konusunun görüşülmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Bahçelievler Mahallesi 1075 ada 5  nolu parsel tamamı 252,00 m² arsada bulunan 2,00 m²'lik belediye hissenin hissedarına satılması konusu görüşülecek.

 

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SUNULAN YAZILAR GÖRÜŞÜLECEK

 

Daha sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan dolu kadro değişikliği konulu yazı, meclis üyesi belediye başkan yardımcılarına ödenecek olan aylık ödeneğin belirlenmesi konusu, denetim komisyonu toplantılarına belediye ve bağlı kuruluşları dışındaki kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilenler ile kamu kurumu dışındaki diğer uzman kişilere ödenecek olan günlük ödeme miktarının belirlenmesi hususu, Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışan zabıta memurlarına verilecek olan fazla çalışma ücretinin belirlenmesi konusu, meclis başkan ve üyelerine, meclis ve komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için ödenecek huzur hakkının belirlenmesi konusu,  tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışan personelin aylık çalışma ücretlerinin belirlenmesi konusu görüşülecek. 

 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIM KONUSU GÖRÜŞÜLECEK

 

Gündemin 13. maddesinde yer alan, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Amatör Spor Kulüplerine yardım konulu yazının görüşülmesinin ardından, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği konulu yazı, sanayi alanları 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği konulu yazısı görüşülecek. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından İmar Komisyonuna ve Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konuların görüşülecek.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10