Polis ekiplerinden yılbaşı uygulaması

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından yılbaşı gecesi il genelinde asayiş uygulaması yapıldı.

Tekirdağ 1.01.2019 15:48:00 0
Polis ekiplerinden yılbaşı uygulaması

Vatandaşların 2019 yılına huzur ve güven içerisinde girebilmeleri adına polis ekipleri, kalabalık mekanlar ile şehrin tenha olan bölgelerinde uygulamalar gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalar kapsamında kişilerin üst aramaları ve GBT sorgulamaları yapıldı. Öte yandan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın eşi Gökşen Yıldırım ve birim amirleriyle birlikte Tekirdağ genelinde görev yapan bin 100 personeli ziyaret ederek moral denetimi yaptı. Aydın gece boyunca tüm ilçeleri gezerek uygulama yapan personelini yerinde inceledi. Gece geç saatlerde Çerkezköy’e de gelen İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’den denetlemeler hakkında bilgi aldı.

 

SUÇ VE SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMAYACAK

 

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, vatandaşların 2019 yılına huzur ve güven içerisinde girebilmeleri adına polis ekipleri, kalabalık mekanlar ile şehrin tenha olan bölgelerinde uygulamalar gerçekleştirdiğini kaydetti. 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da suç ve suçlulara hiçbir şekilde göz açtırılmayacağını vurgulayan Aydın, vatandaşların güven ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri adına ekiplerin 24 saat görev başında olduklarını ifade etti.

 

KUŞ UÇURTMADILAR

 

Öte yandan Çerkezköy’de Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden görevlendirilen özel harekat timleri ve Çerkezköy polisleri yılbaşında Çerkezköy’de kuş uçurtmadı. 2019 yılının ilk saatlerine kadar uygulama yapan Jandarma ve polis ekipleri 500’e yakın vatandaşın GBT sorgulamasını yaptı. Yeni yıla silahla havaya ateş açarak girenler de emniyet güçlerince tespit edilerek ifadeleri alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldüler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10