Başkan Albayrak, belediye personelinin yeni yılını kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye personeli ile  bir araya geldi. Özdemirler Düğün Salonu'nda personelle buluşan Başkan Albayrak, Tekirdağ'a hizmet noktasında emek veren tüm pers

Tekirdağ 1.01.2019 16:44:00 0
Başkan Albayrak, belediye personelinin yeni yılını kutladı

Etkinlikte bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Temsilcisi olduğumuz kurum, 172 proje ve 1 milyar 750 milyon TL tutarında yatırımla Tekirdağ'a hizmet veriyor. Bütün bunları ortaya koyduğumuz zaman herkes biraz farklı düşünecektir. Bu yatırımların devamına ihtiyacımız var. Tekirdağ, Büyükşehir Belediyesi'nin 2. ve 3. dönemlerinde Türkiye'nin parlayan yıldızı haline gelecektir. Tekirdağ bu dönemde Türkiye'nin en önemli Büyükşehir Belediyeleri arasına girecektir. Bundan herkes emin olsun. Ben Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu gücü sizlerden alıyorum. O yüzden bu kadar kendimden emin konuşuyorum. Bu başarı sizlerindir arkadaşlar. Bu dönem 2014 ' 2019 dönemidir ve bu dönemde şoförden daire başkanına kadar herkesin emeği vardır. Ama bu başarıdaki en büyük pay bizleri buralara getiren kıymetli Tekirdağ halkıdır. 5 yıllık süreç içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak kentimize önemli hizmetler verdik” dedi.

 

YENİ YILA ÜMİTLERLE BAŞLAYIN

 

Bilecik'te düzenlenen bir ödül töreninde ödül aldıklarını be Marmara Bölgesi'nin en başarılı belediyesi ödülüne layık görüldüklerini anımsatan Başkan Albayrak; “Bu başarı hepimizin. Geçmişimize her daim saygı duyalım ancak yönümüz her zaman ileri baksın. Yarından itibaren yeni yıla ümitlerle başlayın, güzel hayaller kurun. Ben 2019 yılının sizlere güzellikler getirmesini diliyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle beraber her daim mutlu olun. 2019 yılı Tekirdağ'ımıza, ülkemize barış, huzur ve mutluluklar getirsin. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum" dedi. Başkan Albayrak, konuşmasının ardından personel ile tek tek tokalaşarak iyi seneler dileklerinde bulundu.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10