Vali Yıldırım Marmaraereğlisi'ne çıkartma yaptı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Marmaraereğlisi'ne giderek kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmesinin yanı sıra Şehit Er Ahmet Oral'ın  ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Tekirdağ 3.01.2019 16:32:00 0
Vali Yıldırım Marmaraereğlisi

İlk olarak Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin’i ziyaret eden Vali Yıldırım, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Sıdkı Zehin ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Yıldırım’a ziyarette İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve İl Emniyet Müdür  Yardımcısı İsmail Soyseven’de eşlik etti. Ziyarette,  Kaymakam Zehin, Vali Yıldırım’a  ilçe hakkında bilgi verdi.

 

 

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek ve İlçe Jandarma Komutanı  Binbaşı Sadullah Kalaycı’dan bilgi aldı. Vali Aziz Yıldırım Marmaraereğlisi Özel Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti.  Ziyarette;  Merkez Komutanı Per. Kd. Alb. Bayram Ölçücüoğlu tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Komutan Ölçücüoğlu’ndan bilgi aldı.

 

BİLGİ ALDI

 

Vali Aziz Yıldırım Sahil Güvenlik 88. Komutanı S.G. Üsteğmen Burak Akanpınar’ı da ziyaret etti.  TÇSG 88 gemisi önünde, Sahil Güvenlik 88. Komutanı S.G. Üsteğmen Burak Akanpınar ve askeri personel tarafından karşılanan Vali Yıldırım Sahil Güvenlik 88. Komutanlığı hakkında Sahil Güvenlik 88. Komutanı Akanpınar’dan bilgi aldı.

 

ŞEHİT AİLESİNİ DE ZİYARET ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım son olarak 10.12.1994 tarihinde iç güvenlik operasyonu icra edilirken Ağrı’da şehit olan Er Ahmet Oral’ın  ailesini ziyaret etti. Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jan. Komutanı Albay Şahin Karakaş, Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin ve İlçe Müftüsü Yusuf Arslan’da  eşlik ederken, İlçe Müftüsü tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

 

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

 

Annesi Semiha Oral ve  babası Rıza Oral’a başsağlığı ve sabır dileyen Vali Yıldırım “ Aziz milletimiz ve devletimizin, ülkemizin bütünlüğünü korumak adına kutsal bir vazifeyi yerine getirirken, şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, siz acılı ailelerine de sabır diliyorum. Rabbim şehitlerimizin şefaatine bizleri nail eylesin. Şehitlerimiz ve onların emanetleri kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Onlar bu topraklarda Bayrağımızın dalgalanması için evlatlarını vatana şehit verdiler. Bizler de şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerinin her zaman yanındayız, birlikteyiz“ dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10