Malkara Belediye Meclisi 15 gündem maddesini görüştü

Malkara Belediye Meclisi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un Başkanlığında yapıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ile ba

Malkara 4.01.2019 13:28:00 0
Malkara Belediye Meclisi 15 gündem maddesini görüştü

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un, 5 yıl boyunca Malkara Belediye Meclisinde görev yapan Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket takdim etmesinin ardından gündem maddelerine geçildi.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün İhdası hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilirken, 364 Ada 2 ve 3 Parselin Önünde Yer Alan Yan Yolun Kaldırılması hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin bir diğer maddesinde yer alan Kozyörük Mahallesi 5489 nolu Parselde Resmi Kurum Alanının Ada Hattının Değiştirilmesi hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Plan Notunun İptali hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ardından Yapılaşma Plan Notlarına İlişkin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖDÜLLER HAKKINDAKİ YAZISI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Gündemin bir diğer maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğünün meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt edilmesi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Yazı İşleri Müdürlüğünün Meclis Üyeleri İle İhtisas Komisyonu Üyelerinin Huzur ve Oturum Hakları hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 10. Maddesinde Mecliste grubu olan partilerin sözcüleri tarafından önerilen isimler Malkara Belediyesi Denetim Komisyonuna seçildiler. Buna göre CHP grubundan Ali İhsan Uslu, Nuran Başkütük, Recai Örs, AK Parti grubundan Hasan Efe ve MHP grubundan ise Şinasi Koltuk Malkara Belediyesi Denetim Komisyonu üyeliğine seçildiler. Ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Ödüller hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

ZABITA PERSONELİ 2019 YILI MAKTU ÇALIŞMA ÜCRETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Gündemin bir diğer maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün Zabıta Personeli 2019 Yılı Maktu Çalışma Ücretleri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Vasıf Değişikliği Talebi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Gündemin bir diğer maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Tahsis hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Son olarak Kiremitlik Mahallesinde İmam Evi olarak kullanılan yeri Maliye hazinesi olarak devri hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10