DynEd il birincisi Atatürk İlkokulu oldu

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün il genelinde uygulamaya koyduğu İngilizce Dil Eğitim Sistemi olan DynEd projesinin Aralık  ayı değerlendirmelerine göre Çerkezköy Tekirdağ il geneli

Çerkezköy 6.01.2019 17:11:00 0
DynEd il birincisi Atatürk İlkokulu oldu

Çerkezköy Atatürk İlkokulu idarecileri okulun Aralık 2018 ayında Tekirdağ il genelinde 838 eğitim kurumu arasında DynEd birincisi seçilmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, okulda bu uygulamanın devam edeceğini dile getirdiler.

 

DynEd NEDİR?

 

Öğrencilerin sınıf içi eğitimle bilgisayar destekli yabancı dil eğitimini bireysel eğitim süreci kapsamında bilgisayar destekli olarak çok üst seviyelere çıkar. Bunun ana nedeni her öğrenci bir öğretmen diye düşünüldüğünde bilgisayarın başına geçtiği zaman öğrenci dersin sonuna kadar öğretmeniyle baş başadır ve karşı karşıya kaldığı problem çözme, analiz yapma, sentezleme oranı ve cevap vermek zorunda olduğu sorularda karşılaştırıldığında farkın neler olduğunu öğrenerek çözümlemesi ve başarıya giden doğru yöntemi bulmasıdır.

 

DynEd ÖĞRENCİLERİ AKTİF HALE GETİRİYOR

 

Dyned programının en önemli özelliklerinden birisi de öğrenciyi sürekli aktif halde bulunmaya zorlamasıdır. Aynı zamanda öğrencinin  bilgi seviyesini de sürekli kontrol ederek,  iletişimseldir  ve öğrencinin doğruyu kendi mantığıyla bulmasına yardımcı olur. Bu programın en büyük özelliği ise görselliğin yanı sıra işitseldir ve görsellik vardır. Öğrenci işlenen konuyu içinde bulunulan mevcut koşullardan kolaylıkla anlayabilmesini sağlar. Dili 'anlamlandırma' da da doğru olarak 'öğrenmeye' yol gösterir.  

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10