Satranç turnuvasında ter döktüler

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy temsilciliği ve İrmet Hastanesi sponsorluğunda Çerkezköy'de satranç turnuvası düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi ve Güneşler Otel Düğün Salonunda üÃ

Çerkezköy 7.01.2019 13:45:00 0
Satranç turnuvasında ter döktüler

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilciliği’nin İrmet Hastanesi sponsorluğunda düzenlediği turnuvaya 114 sporcu katıldı. 

 

 

 

114 SPORCU YER ALDI

 

Turnuvada hakkında bilgilendirmede bulunan Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik; “ Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Güneşler Otelde 114 sporcunun katıldığı turnuvamız üç ayrı kategoride gerçekleştirildi. A kategori, B kategori ve 7-8 yaş kategorisi olmak üzere 3 ayrı grupta yapılan turnuvalar oldukça çekişmeli geçti.İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli’nden gelen sporcularımız hava durumuna aldırış etmeden turnuvada katıldılar. Turnuvanın yapılmasında sponsor olan İrmet hastanesine, kapılarını bizlere açan Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Güneşler Otel’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

İKİ GÜN SÜRDÜ

 

Cumartesi ve Pazar günü devam eden turnuvada oynanan final karşılaşmasının ardından dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. 10 yaş altı grubunda mücadele eden ve iki ödül kazanan Ege Yiğit Çelik, kupalarından birini feda ederek, diğer arkadaşının da kupa almasını sağlayarak fair play örneği gösterdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10