Kapaklıspor Antalya'da kampa girdi

Tekirdağ Süper Amatör Ligin ilk devresini dördüncü sırada tamamlayan Kapaklıspor ikinci hazırlıkları kapsamında Antalya'da kampa girdi. Bir hafta sürecek olan kampa yeni transferlerde katılırken, Kapakl?

8.01.2019 13:09:00 0
Kapaklıspor Antalya

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor ikinci devre hazırlıklarını kamp yaptığı Antalya’da sürdürüyor.

 

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

 

7 Ocak Pazartesi günü konaklayacağı Antalya Grand Park Lara  Otel’e gelen Kapaklıspor, kampın ilk gününü tek idmanla geçirdi. Saat 16:00’da Eko Dizayn Spor Kompleksi’nde ilk antrenmanına çıkan Kapaklıspor, ter idmanı ile günü tamamladı. Pas, orta oyunu ve koşu çalışması yapan oyuncular, kampın ilk gününde oldukça hırslı ve istekli bir görüntü çizdi. Kampın ikinci ve dördüncü gününü çift antrenmanla tamamlayacak olan Kapaklıspor kampın üçüncü ve beşinci günü öğleden önce yapacağı antrenmanın ardından öğleden sonra iki hazırlık maçı yapacağı kaydedildi.

 

“İKİNCİ DEVREYE BOMBA GİBİ GİRECEĞİZ”

 

Kampın bir hafta süreceğini kaydeden Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı “ Takımımız ikinci devre hazırlık dönemi kapsamında bir haftalık kamp için Antalya’ya gitti. Grand Park Lara Otel’de bir haftalık kampta girecek olan takımımızda tek hedef Bölgesel Amatör Lig’dir. Yeni transferlerimiz ile birlikte yapacağımız hazırlıklarla ikinci devreye bomba gibi girmek istiyoruz. Allah utandırmasın, bu yolun sonu şampiyonluk” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10