Topçu: Takımımıza güveniyoruz ve inanıyoruz

Ligin ikinci devreye Antalya Grand Pak Lara Otel'de hazırlanan Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor antrenmanlarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İlk günü tek idman ile tamamlayan Kapakl?

9.01.2019 16:34:00 0
Topçu: Takımımıza güveniyoruz ve inanıyoruz

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devre topladığı 25 puanla ilk devreyi dördüncü sırada tamamlayan Kapaklıspor ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.

 

ANTRENMANLAR ÇİFTE ÇIKTI

 

Sezonu şampiyon tamamlayarak gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek isteyen KapaklısporAntalya Grand Park Lara  Otel’de hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kampın ilk gününü tek idmanla tamamlayan Kapaklıspor, ikinci günde çift idman yaptı. Eko Dizayn Spor Kompleksi’nde idmanalrını gerçekleştiren Kapaklıspor, ikinci günün sabah idmanında kondisyona dayalı çalışmalar gerçekleştirdi. Günün ikinci idmanında ise futbolcular pres ve pas çalışmaları ile dar alanda oyunlarla antrenmanı tamamladı.

 

“ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR”

 

Takımın kamp yaptığı otelde açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Kenan Topçu” Zor bir dönemdi böyle bir kampa imkan sağlayan yönetimimize teşekkür ediyorum. Takımıma sonuna kadar güveniyorum.  Hedefe ulaşmak için bu kamp çok önemli, takım için çok verimli bir kamp geçireceğimizi düşünüyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var, hava güzel takımın havası gayet iyi, çalışmalarımız da gayet de iyi gidiyor. İnşallah ikinci yarının sonunu şampiyon olacağız ve bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkacağız. Takımımıza güveniyoruz ve inanıyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10