Yüceer: Ortada belge yok

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer 10.Ocak Çalışan Gazeteciler dolayısıyla partililer ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü. YÃ

Çerkezköy 10.01.2019 20:27:00 0
Yüceer: Ortada belge yok

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi CHP Çerkezköy ilçe Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in gazetemize gazetemiz imtiyaz Sahibi gazeteci şaban kardeş başta olmak üzere tüm gazete çalışanları tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Sizler bizlerin haber almasında önemli bir rol üstlenmiş bulunuyorsunuz.  Her koşulda cefakarca ve fedakarca görev yapan siz değerli basın mensuplarımıza özverili haber anlayışı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yerel gazetelerimizin ve çalışanlarının önemli sorunları olduğunu biliyorum. Ben her zaman  bu konuda çözümlenmesi için üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Bugün burada bizleri misafir ettiğiniz için bizler teşekkür ediyor, Sizlerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“İKİ SATIRLIK AÇIKLAMA İLE BU İŞLER OLMAZ”

 

Termik santral konusunda çok önemli katkılarının olduğunu kaydettiği gazeteci Şaban Kardeş’e teşekkür eden Yüceer “ Termik santralin sonucunu bekliyoruz. İnşallah bir seçim oyunu değildir. Termik santral iptal edildi diye 2 satırlık açıklama ile bu işler olmaz. Termik santralin iptal edildiğine dair bakanlıktan belge istedim, ortada belge yok. Büyükşehir Belediyesi’ne gelen herhangi bir bilgi yok” diye konuştu.

 

“14 YILDIR İSTİSMAR EDİLİYOR”

 

Tekirdağ-Hayrabolu yolunda meydana gelen kazada 4’ü çocuk 8 kişinin hayatını kaybettiğini ifade eden Yüceer “ Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da başsağlığı  diliyorum. Hayrabolu yolunu yıllardır gündeme getirmemize rağmen iktidar 2005’ten bu yana yolu dillendiriyor. Aradan 14 yıl geçmesine rağmen sadece bin liralık bir kaynak aktarılıyor, o da proje düşmesin diye. Yapamıyorsanız biz yapalım dedik. Büyükşehir belediye başkanımız Karayollarına ‘Biz yetkiyi verin, biz yapalım’ dedi. O da yok. 14 yıldır istismar ediyorlar. Ortada yapılan bir yol yok. Yapılmadığı için de bir ödenek ayrılmıyor. Milletvekili sürem boyunca Hayrabolu yolunda çok yakınımızı kaybettik. Bir çok vatandaşımız ölüm yolunda hayatlarını kaybettiler. Yazık değil mi o insanlara? Belki o yol yapılsaydı hayatını kaybeden insanlarımız aramızda olacaktı” dedi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10