Şerifoğlun'dan  1911 Çerkezköy Doğanspor'a kahvaltı

Bölgesel Amatör Lig 11.  Grupta mücadele veren 1911 Çerkezköy Doğanspor 'a Çerkezköy Şerifoğlu Pastaneleri ve Şanlıurfa Osmanlı Kebap'ın sahibi  iş adamı Halil Şerifoğlu tarafın

13.01.2019 16:31:00 0
 Şerifoğlun

İkinci devre hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköy Doğanspor’a dün Çerkezköy Şerifoğlu Pastaneleri ve Şanlıurfa Osmanlı Kebap’ın sahibi  iş adamı Halil Şerifoğlu tarafından kahvaltı verildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

1911 Çerkezköy Doğanspor Yönetim Kurulu üyesi İlhan Turak ve Ender Esen , oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında yaptıkları konuşmada,” ilçemizin gıda sektöründe tanınmış iş adamlarımızdan Halil Şerifoğlu tarafından takımımıza Tekirdağ Süper Amatör ligin güçlü ekiplerinden Saray Belediyespor ile yapacakları hazırlık maçı öncesi verdiği moral ve  destek kahvaltısı nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’lü esnaf ve iş adamlarımızın bu yöndeki destekleri bizleri moral olarak güçlü kılıyor” dedi.

 

HAFTAYA  ERGENE VELİMEŞESPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ

 

İhan Tural, “İkinci yarıda başarılı olmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu nedenle devre arasını iyi, değerlendirmeye çalışıyoruz. Ara transferde kadromuza kattığımız yeni oyuncularla takım kadromuzu güçlendirdik. İkinci, yarıda takımımıza ara transferde katılan kardeşlerimizin de takımımızın başarılı olmasında büyük katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Önümüzdeki hafta da ikinci hazırlık maçımızı Ergene Velimeşespor ile yapacağız. Bu hazırlık maçlarında takımın aksayan yönlerini belirleyip ikinci yarıda ilk yarıda yapılan hataları yapmamak için kadromuzu da ona göre belirleyeceğiz. Taraftarlarımız ikinci yarıda bambaşka bir 1911 Çerkezköy Doğanspor izleyecek. Bizlere destek vermeyenler bile meraklarından maçları izlemek için gelecekler”diye konuştu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kahvaltıda takıma başarılar dileyen Halil Şerioflu “ 1911 Çerkezköy Doğanspor’un ikinci yarıda çok daha başarılı olmasını temenni ediyorum. Sizleri ikinci yarı daha zorlu maçların beklediğini biliyorum.Ancak  sizler bu zorluğu  aşacak bir ekip olduğunuzu da biliyorum. Bu nedenle her daim başarıya odaklanarak mücadele verin. Başarıya odaklandığınızda galip yenemeyeceğiniz ekip yoktur. Bu gün Tekirdağ Süper Amatör ligin güçlü ekibi olan Saray belediyespor ile yapacağınız hazırlık maçında sizlere başarılar diliyorum. Özellikle bu hazırlık maçları lig maçlarında ortaya koyacağınız oyun bakımından da önemli bu nedenle hazırlık maçlarını da lig de puan mücadelesi veriyormuşsunuz gibi oynayın. Sizlere başarılar diliyorum”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10