Vali Yıldırım'dan anlamlı ziyaret

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklarla ve huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çocuklara tavsiyelerde bulunurken,

Tekirdağ 14.01.2019 10:41:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklarla ve huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

 

ÇOCUKLARA TAVSİYELERDE BULUNDU

 

İlk olarak sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelen Vali Yıldırım çocuklarla sohbet etti. Çocuklara tavsiyelerde bulunan Vali Yıldırım, “Birilerini örnek almanız gerekiyor. Hedefinizin olması gerekiyor. Geniş bakmaya, farklı alanlarda kendinizi geliştirmeye gayret edin. Hayatınızda daha iyi bir yerlere gelmek istiyorsanız fedakârlıkta bulunmanız gerektiğini bilin, Hangi mesleği yaparsanız yapın bir hobiniz olsun. Hoşlandığınız bir aktivite olsun” ifadelerine yer verdi.

 

TALEP VE ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ

 

Çocukların ardından Huzurevine geçerek Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Vali Yıldırım, talep ve şikayetlerini dinledi.  Vali Yıldırım, daha sonra Huzurevi Sakinlerinden Neşe Çetiner’in yapmış olduğu Ahşap ve Seramik Boyama sergisini gezdi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.  Ziyaretler esnasında Tekirdağ Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Dr. Abdullah Kalkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Ersan Ulusan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir de yer aldı.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10