Camcı'dan sandık çağrısı

Mahalli idareler seçimi için muhtarlık bölgesi askı listelerinin 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00'da askıdan indirileceğini kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, vatandaÅ?

Çerkezköy 14.01.2019 16:32:00 0
Camcı

Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), mahalli idareler seçimi için 4 Ocak’ta askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listeleri 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00'da askıdan indirilecek.

 

31 MART’TA SANDIĞA GİDEREK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı; “Seçmen listelerinde kayıtlı olup olmadıklarını kontrol etmeyen vatandaşlarımız, son güne kadar muhtarlıklara giderek seçmen listelerinde isimlerinin kayıtlı olup olmadıklarını öğrensinler. Sonuçta 31 Mart’ta sandığa giderek vatandaşlık görevimizi yapacağız” dedi.  

 

HASTA OLAN VATANDAŞLARIMIZIN BAŞVURU YAPMASI GEREKİYOR

 

Hasta olup da seçim günü sandığa gidip oy kullanamayacak olanlar için de 17 Ocak’a kadar ilçe seçim kuruluna ya da mahalle muhtarlıklarına müracaat edilmesi gerektiğini dile getiren Camcı “Sandığa gidemeyecek olanlar için sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu ile muhtarlıklara ya da ilçe seçim kuruluna başvuru yapılması gerekiyor” dedi.

 

“19 ŞUBATTA İLÇE SEÇİM KURULUNA TESLİM EDİLECEK”

 

Partinin belediye başkan adayı ismini ve belediye meclisi adaylarının isim listesini 19 Şubat 2019 tarihinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına teslim edeceklerini kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,”Bu listelerin tesliminden sonra da bir hafta bir itiraz süresi var. 22 Şubat 2019 tarihinde listeler kesinleşecek. Kesinleşen liste ile seçime gidilecek” dedi.

 

“HERKES YAŞADIĞI YERE SAHİP ÇIKMALI”

 

Her seçimin önemli olduğunu dile getiren “31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimi de genel seçimler kadar önemli. Bu seçimin bir özelliği ise vatandaşlarımızın yaşadığı yerin yöneticilerini seçmesi bakımında da önemlidir. Bu sebeple herkesin yaşadığı yerin geleceği için sandığa giderek oy kullanmasının ilçemiz için, Tekirdağımız için ülkemiz için faydası var. 31 Mart seçimlerinin ilçemize Tekirdağımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

MUHTARLARIMIZ LİSTELER KONUSUNDA ÇOK HASSAS

 

 Muhtarların seçmen listeleri konusunda çok hassas olduklarını kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,  “Onlar bile listelerde mahallelerinde kayıtlı olan vatandaşların olup olmadığını kontrol ediyorlar. Şu ana kadar listelerle ilgili mahalle muhtarlarımızdan her hangi bir olumsuzluk gelmedi” dedi.

 

“SIKI BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

 

Engin Camcı 15 Şubat tarihinden sonra sahalarda sıkı bir seçim çalışması yapacaklarını da belirterek, “15 Şubat tarihinden itibaren 31 mart tarihine kadar sıkı bir çalışma yapacağız. Yapacağımız çalışmalarımızda halkımıza yaptığımız çalışmaları ve yeni dönemde de yapacağımız çalışmaları anlatacağız.  Bu dönemde de yapacağımız çalışmalarımızda çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Biz yine hizmet için yola çıktık. Çerkezköyümüze faydalı hizmetlerin yapılması için halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10