Suç dosyaları kabarık çıktı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri cinsel taciz, mala zarar verme, yaralama suçlarından olmak üzere toplam 7 ayrı suçtan sabıkası bulunan H.K isimli şahsı ve 5 adet dolandırıc

Kapaklı 14.01.2019 17:02:00 0
Suç dosyaları kabarık çıktı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü bir başarılı operasyona daha imza atarak suç dosyaları bir hayli kabarık olan iki zanlıyı yakaladı.

 

7 AYRI SUÇTAN SABIKASI ÇIKTI

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri birden çok kişi ile birlikte silahlı yağma, ruhsatsız silahlarla mermileri alma veya taşıma suçundan, bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satma satın alma taşıma suçlarından olmak üzere toplam 6 yıl 3 ay kesilmiş hapis cezası bulunan H.K isimli şahsın Kapaklı’da yaşadığını belirledi. Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle birlikte zanlının yaşadığı eve operasyon düzenlenen ekipleri H.K’yi gözaltına aldı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan zanlının cinsel taciz, mala zarar verme, yaralama suçlarından olmak üzere toplam 7 ayrı suçtan daha sabıkasının bulunduğunu tespit etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ATATÜRK MAHALLESİNDE YAKALANDI

 

Öte yandan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan S.F isimli şahsı da Kapaklı Atatürk Mahallesinde bir evde gözaltına aldı. 5 ayrı dolandırıcılık suçundan sabıkası daha bulunan S.F isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkezköy cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10