Protokol imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odas ile KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü arasında girişimciliğin desteklenmesi ve geliştirilmesi amacıyla 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' protokolü imzalandı.

Çorlu 17.01.2019 12:43:00 0
Protokol imzalandı

Çorlu TSO olarak; bölgenin girişimci adaylarına yönelik çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Girişimcilik eğitimiyle başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılması amaçlanmaktadır. Bu protokolle birlikte belgesini alan girişimcilere toplamda 10 Milyon TL destek verilmesinin önü açılmıştır" dedi.

 

360 BİN TL’YE VARAN HİBE DESTEĞİ

 

Yeni girişimci desteğinin yenilenen modelinde, ileri teknoloji alanlarındaki girişimcilere 360 bin TL’ye varan hibe desteklerle yenilikçi girişimci ekosistemine katkı vermek istediklerini ifade eden Tekirdağ KOSGEB Çorlu Müdürü Özay Cebeci de “Ülkemizin kalkınmasında girişimciliğin oynadığı rol tartışılmaz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB arasında yapılan ve KOSGEB yeni girişimci desteklerine erişimin anahtarı olan bu protokol kapsamında eğitim alacak tüm girişimcilerimize başarılar diliyor, bu çalışmanın küresel ekosistemde ses getirecek nice başarılı girişimlerin filizlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10