Akademik Kurul Toplantısı yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.  Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda yapılan Akademik Kurul Toplantısı'n

Tekirdağ 21.01.2019 11:49:00 0
Akademik Kurul Toplantısı yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan NKÜ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatin Rüştü Polat, Tıp Fakültesi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin mevcut fiziki yapısı ile ilgili bilgilerin yer aldığı sunumu yaptı.  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsüm Özkan, Tıp Fakültesi öğrencilerinin talep ve önerilerini katılımcılara aktarırken, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Turgut ise, Tıp Fakültesi’nin kuruluşundan itibaren gelişimini anlattığı konuşmasında, mezuniyet öncesi eğitim ve mezuniyet sonrası eğitim ile öğrencilere yönelik faaliyetler, idari faaliyetler ve gerçekleşmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

ÖĞRETİM ELEMANLARINA DETAYLI BİLGİLER VERDİ

 

Tıp eğitiminde Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında yer almak istediklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin de, Tıp Fakültesi ile ilgili hususları başlıklar halinde ele alarak Fakültede fiziki alan konusunda çeşitli sıkıntıların olduğunu ve bu konuda çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti. Rektör Şahin, aynı zamanda akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına detaylı bilgiler verdi.

 

BELGELERİ VERİLDİ

 

Akademik kadronun önerileri ve isteklerinin değerlendirildiği toplantı sonunda Tıp Fakültesinin Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü ve Temel Tıp Bilimleri Bölümü “Akademik Bilim ve Teşvik Sanat Ödülü” nü alanlara belgeleri verildi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10