"Evrenin Müziği" adlı sergi görücüye çıktı

Ressam Özgür Eryılmaz'ın eserlerinin yer aldığı "Evrenin Müziği" adlı sergi  Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Sanat Galerisi'nin ev sahipliğinde açıldı. Serginin 1 ay boyunca sa

Çerkezköy 21.01.2019 12:28:00 0

Açılışta konuşma yapan eserlerin sahibi Özgür Eryılmaz, serginin farklarının altını çizerken; “Serginin genel teması müzik. Müziğin tarih boyunca evrimi, insanla buluşması ve insanlığın onu keşfi. Tüm bu süreçleri içeren aslında bir araştırma. Müziğin resmin alanına nasıl girebileceği, nasıl ele alınabileceği hakkında bir takım araştırmalar içeriyor. Enstrümanlar, sosyal yapılar, müziği üreten dinleyen ve tüketen kim varsa onları ele almaya çalıştım. Buradaki kullandığım teknik bunların bir kısmını ele alabilmemi sağladı. Ancak ortaya çok verimli eserler çıktı.” dedi.

 

 “SÜLEYMANPAŞA SANAT ŞEHRİ OLARAK DA ANILACAK”

 

Eserlerin sahibi Eryılmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Ressam Özgür Eryılmaz’ın eserlerini Değirmenaltında bulunan Bisanthe Sanat Galerisinde sanatseverlerin izlenimine sunduk. Süleymanpaşa sanat şehri olarak da anılacak” sözlerine yer verdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Açılışa Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın eşi Belgin Eşkinat, Ressam Özgür Eryılmaz, sanatseverler katıldı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10