Vali Yıldırım, gençlerle bir araya geldi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı sevgi evlerinde kalan gençleri ziyaret eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, gençlerin talep ve sıkıntılarını dinledi.  Ziyar

Tekirdağ 21.01.2019 13:07:00 0
Vali Yıldırım, gençlerle bir araya geldi

Gençlerin karnelerine bakarak teşekkür ve takdir belgesi alanları  tebrik eden Vali Yıldırım, belge alamayanlara da üzülmemelerini, ikinci dönem daha fazla gayret sarf etmeleri gerektiğini söyledi.

 

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

 

Gençlerle sohbet eden Vali Yıldırım: ”Gençlerimizin kendi geleceklerini düşünüp kendilerini nasıl bir gelecek istiyorlarsa bunun için gayret göstermeleri gerektiğini bilmeleri gerekiyor. Çalışmadan, gayret etmeden, yorulmadan hiçbir şey olmuyor. Gençlerimiz ileride bir şeyler yapmayı arzu ediyorsa ona uygun hareket etmeleri gerekir. Ders çalışacağız, hepimiz çalıştık hiç kimse ders çalışmadan bir yerlere gelemez” dedi.

 

“ALANINIZI KENDİNİZ SEÇİN”

 

Öğrencilerin kendilerinden, eğlenmelerinden fedakarlık gösterip ders çalışırlarsa, kendilerini geliştirecek birtakım şeyler yaparlarsa bir farklarının olduğunu ifade eden Vali Yıldırım, “Bunları yapmazsanız bir farkınız olmaz. Bir farklılık ortaya koyacaksanız bu farklılığı çalışırken de göstermeniz gerekiyor. Büyük insanlara baktığımız zaman şu sonuca varırız. Hiçbir şey kendini yetiştirmeden olmuyor. Alanınızı kendiniz seçin. Kendinizi nereye yakın görüyorsanız neden hoşlanıyorsanız onu yapın ama yaptığınız zaman bunun bir fedarkarlık gerektirdiğini, bir yorulma gerektirdiğini, bir gayret gerektirdiğini de bilin. Çalışmadan, gayret göstermeden, fedakarlık etmeden olmaz” dedi.

 

 “MİLLET SİZLERDEN HİZMET BEKLİYOR”

 

Vali Yıldırım, “Bizler, sizlere bırakacağız bu vatanı, Allah nasip ederse yarının Türkiye’sini sizler şekillendireceksiniz. Yarının Türkiye’si, sizin omuzlarınızda yükselecek ve bize göre sizin yükünüz daha ağırdır. Ben, bu yükün altından sizin kalkabileceğinize inanıyorum. Gençlere olan umudum çok yüksektir. Bu vatanın, milletin yükselmesi, ileri gitmesi için herkes kendini görevli sayacak. Siz öncelikle kendinizi görevli göreceksiniz, bu vatan, millet sizlerden hizmet bekliyor “dedi.  

 

 Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10