"Vatandaşlarımıza hizmet kalitemizi sürekli arttıracağız"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, belediyenin kurum içi ve kurumlar arası güçlü iletişimi sağlamak ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla personellerine eğitimler vererek vatandaşlara daha iyi hizmet

Çorlu 24.01.2019 13:30:00 0

Kamuoyu araştırmaları sonucunda belirlenen eğitimlerin personelin kişisel gelişimi mevzuattaki değişiklikler, işçi sağlığı, güvenliği ve günümüzde yaşanan gelişmelere de ayak uydurulacak şekilde Çorlu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Personel A.Ş. bünyesinde tüm personeli kapsadığını kaydeden Başkan Sarıkurt, Dinamik, kaynakları bilimsel ve doğru kullanan ve günümüz belediyeciliğine uyum sağlayan personel yetiştirmek amacıyla eğitim planları tüm hızıyla sürerken etkin,verimli ve iletişimi güçlü personel yetiştirmek adına eğitimler önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi.

 

“SÜREKLİ İLERLEYEN UCU AÇIK BİR SÜREÇ”

 

Belediye personeli eğitim sürecini değerlendiren Sarıkurt, "Günümüzde eğitim, artık yaşam boyu devam eden ve sürekli ilerleyen ucu açık bir süreç. Nasıl bir insanın geleceği aldığı eğitimin nitelikleriyle şekilleniyorsa belediye personelinin niteliği ve gelişimi alınan eğitimlerle şekillenir." Dedi.  İnsanların yaşamaktan mutluluk duyacakları, huzurlu ve sevgi dolu bir Çorlu yaratmak için personellere eğitimlerin devam edeceğinin altını çizen Sarıkurt, "Hep daha iyisini hedefleyeceğiz. Eğitimli personelimizle vatandaşlarımıza hizmet kalitemizi sürekli arttıracağız” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10