Toz muhtarlığa aday

Uzun yıllar Çerkezköy Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan ve geçtiğimiz yıl emekli olan Nilgün Toz, yaşadığı mahalleden muhtar adayı oldu.

Çerkezköy 24.01.2019 17:41:00 0
Toz muhtarlığa aday

Cumhuriyet Mahallesi’nde 3 bin 884 seçmenin yaşadığını kaydeden Toz, Çerkezköy’ün en son fakat en hızlı gelişen mahallesi olduğunu dile getirdi. Uzun yıllar devlet memuru olarak belediye çalışıp hizmet verdiğini ve devletin bu hizmetinin karşılığını maaş ve emeklilik ile ödediğini söyleyen Toz, “Emekliliğimiz ardından eve çekilmek yerine sorunların çözümünde parça olmak adına bu defa biz sloganıyla, mahalleye kadın eli değdirmek, kadın gözüyle bakarak kadın kalbiyle severek hizmet edeceğim. Aldığı göçle büyüyen Çerkezköy’ün parlayan yıldızlarından olan mahallemizin kendine ait güzellikleri olduğu gibi, kendine has sorunları da olduğunu biliyorum. İsteyeceğim her oyla bu sorunların çözümü için çalışacağım” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN İLK KADIN MUHTARI OLACAĞIM”

 

Uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapmış olmanın avantajıyla gerek Çerkezköy Belediyesi, gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek kaymakamlık ve gerek valilik nezdinde mahallemizi temsil edebilecek, Çerkezköy’ün ilk kadın muhtarı olabilecek beceriye sahip olduğunu kaydeden Toz, “Mahallemizde yaşayan halkımızın standartları bir bayan muhtarı taşıyabilecek standartların üstündedir. Ben ortak akılla, beklenenin aksine ihtiyar heyeti oluşturmak yerine gençler meclisi oluşturarak mahallemizin temsil kabiliyetini de dinamik tutmaya çalışacağım” dedi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10