Yeni transferler basına tanıtıldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcilerimizden 1911 Çerkezköy Doğanspor anlaşma sağladığı 10 futbolcuyu basın mensuplarına tanıttı. 1911 Çerkezköyspor'un yeni transferle

25.01.2019 17:58:00 0
Yeni transferler basına tanıtıldı

Ligin ilk devresini iyi yerde bitiremeyen 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci devreye yaptığı on transferle girdi.

 

BASINA TANITILDI

 

Bugün kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısında Maltespor’dan transfer edilen Levent Kaya, Sivaspor’dan Berkan Ercan, Tokat Turhalspor’dan Yunus Demir, ve Alibeyköy’den Taşkın Gökçe,Kaynaşlıspor’dan Can Kahraman ve Alibeyköy’den Veysel Gökcan, Alibeyköy’den Selim Gödebil, Mardin Kızıltepe’den Bayram Ekrek, Tekirdağ 100.Yılspor’dan Gökalp Yaman ve Alibeyköy’den kaleci Hamdi Yılmaz’ı basına tanıttı.

 

ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

 

Toplantıda konuşan kaleci Hamdi Yılmaz, hafta sonunda lider Modafenspor ile oynamanın futbolcular için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Yılmaz “ Zor bir maç bizi bekliyor. Hedefimiz 3 puan Liderle oynamak her futbolcu için ayrı bir motivasyon kaynağıdır. Biz de bu maça yürekten inanarak çıkacağız. Takım uyum içinde. Bu uyumu sahaya da yansıtırsak kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Takımın yeni transferlerinden Veysel Gökcan ise  “ Takımda birlik ve beraberlik üst safhada. Hepimiz yeni gelmemize rağmen güzel bir ortam ile karşılaştık. Burada olduğum için mutluyum. Bana güvenen inananlara teşekkür ediyorum. Aramızdaki birlik ve beraberliği sahaya yansıtırsak galip geliriz. Kazanmak istiyoruz” dedi.

 

“HERKESİN GURUR DUYACAĞI BİR TAKIM YARATACAĞIZ”

 

Herkesin gurur duyacağı bir takım yaratacaklarını kaydeden teknik direktör Mehmet Şahin “Birkaç hafta içinde zirve yapacağız. Takımın oynadığı futbol hem seyir zevki verecek hem de taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceğiz.Takıma yeni katılan oyuncular için yönetim ile birlikte çalışacağız. İçeride oynayacağımız her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Zor maçlar bizi bekliyor. Biz taraftarımızla bütünleşip tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

 

“LİGDE KALMAK İSTİYORUZ”

 

Hafta sonunda evlerinde konuk edecekleri Modafenspor karşılaşmasına tüm taraftarları davet ettiklerini kaydeden yöneticilerden İlhan Tural “Sporseverlerin takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Kapaklı tribünleri her maçta dolarken, Çerkezköy tribünleri boş kalıyor. Çerkezköy’ün maçına gelmeyenler gidip Kapaklıspor’u destekliyorlar. Bu takıma sahip çıkmalıyız. Çerkezköy’e de değer verilmesi lazım. Yaptığımız transferlerle gelecek sezonun kadrosunu oluşturuyoruz. Bu sezon ilk hedefimiz ligde kalıp üst sıralarda yer almaktır” dedi.

 

AKAY’I MAÇA DAVET ETTİ

 

1911 Çerkezköy Doğanspor’u siyasete karıştırmadıklarını kaydeden Tural “ Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a destekleri için teşekkür ediyorum. Hafta sonunda atkısını alıp bizleri sonuna kadar destekleyeceğine de inancımız sonsuzdur. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10