"Kardeş Oda Protokolü" imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası arasında  "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı. Kardeş oda protokolü ile iki oda arasında köprü kurmuş olacaklarını ifade eden Ã??

Çorlu 27.01.2019 15:18:00 0

İmza protokolüne; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Gönül İşbul, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel, Genel Sekreter İbrahim Karağöz,  Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı,  Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan  TSO Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Kadir Mutaf, Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Sevtap Engin, Uğurcan Urgan, Yusuf Cemil Çakıcı, Keşan TSO Meclis Üyeleri; Önder İnceoğlu, Ayhan Gevrek, Onur Yılmaz ve Genel Sekreter Erdem Başak katıldı.

 

İKİ ODA ARASINDA KÖPRÜ KURDUK

 

Kardeş oda protokolü ile iki oda arasında köprü kurmuş olacaklarını ifade eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; "İmzalamış olduğumuz protokol ile odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetler, vermiş olduğumuz hizmetler ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Kardeş oda protokolü ile iki oda arasında köprü kurmuş olacağız. Odalar arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, önceliklerimiz arasındadır.  İmzalanan protokolün her iki o da adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

“TİCARETİ DAHA DA GELİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Kardeş oda olarak bölgede sanayi ve ticareti daha da geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı; “Öncelikle Çorlu TSO olarak sizleri Odamızda ağırlamaktan ve imza törenine ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Protokol ile  Çorlu TSO ve Keşan TSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket ederek bölgemizde sanayi ve ticareti daha da geliştirmeyi hedefliyoruz” sözlerine yer verdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10