Birlikte çalışıp, birlikte üreteceğiz

AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva için önceki gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Konferans Salonu'nda yoğun b

Çerkezköy 27.01.2019 18:28:00 0
Birlikte çalışıp, birlikte üreteceğiz

Cumartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 14.00’de gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına partililer ilgi gösterdi.

 

“İTTİFAK 2053 2071’DİR”

 

Tanıtım toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök “Cumhuriyet tarihine baktığımızda belediyecilik ve yerel yönetim hizmetinin bu kadroların işi olduğu aşikar bir şekilde gözükmektedir. Bu yüzden bu kadroların yerel yönetimlerdeki başarısını hiçbir zaman inkar edemeyiz. Kapı kapı dolaşıp cumhur ittifakını rekor bir oy oranıyla hak ettiği noktaya hep beraber taşıyacağız. Bunu başarmanın tek yolunun da birlik ve beraberlik içerisinde, reisimizin tabiriyle tevazu, samimiyet ve gayret ile ‘önce millet, önce memleket’ şiarıyla hareket etmekten geçtiğinin bilincindeyiz. MHP ve AK Parti ittifakı vatandaşın değer verdiği bir ittifaktır. Farklı 2 siyasi partiyiz. Fakat millet ve memleket meselesi söz konusu olduğunda biz politik tutumlarımızı bir tarafa bırakabilmeyi başardık. Bizim için cumhur ittifakı 2023 demektir, 2053 demektir, 2071 demektir. Bu aynı zamanda cumhur ittifakının menzilinin ifadesidir. İnşallah sonraki nesillere de bunu miras olarak bırakacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy’ü Cumhuriyet Halk Partili beceriksiz kadrolardan kurtarmak, Çerkezköy halkını hak ettiği hizmete kavuşturmak için belediye başkan adayımızla ev ev, sokak sokak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmaksızın var gücümüzle çalışacağımıza teşkilatım adına söz veriyorum. Çerkezköy’ümüzün anahtarını 1 Nisan sabahı cumhur ittifakına gönül vermiş halkımıza hediye edeceğiz” diye konuştu.

“BU ZAFERİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

 

Kök'ün ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Cumhur ittifakı iki partinin siyasi ortaklığı değildir. Kısacası bin yıllık vatanımız olan memleketimize göz dikmiş iç ve dış düşmanlara karşı kurulmuş bir milli birliktir. Uyumayacağız, takılıp düşmeyeceğiz, tökezlemeyeceğiz. 31 Mart akşamı on binlerle Çerkezköy Belediye Meydanı’nda cumhur ittifakını, Süleyman Kozuva’nın belediye başkanlığını ve güçlü bir meclis yapılanması ile belediye meclisini kazanmanın gururunu yaşayacağız. Bu zaferimizi taçlandıracağız” diye konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY’DE BU İŞ ÇOKTAN BİTMİŞ”

 

“Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gece gündüz durmadan koşarken, biz de onun arkasına takılacağız. Biz de durmayacağız, onu yakalamaya çalışacağız” diyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru “Çerkezköy’de görüyorum ki bu işten çoktan bitmiş. Tekirdağ’da 131 binden fazla, ülke genelinde ise 11 Milyon üyesi olan bu partiyi seviyoruz” dedi.

 

 

 

 

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ VE ÜRETECEĞİZ”


Alkışlar eşliğinde kürsüye davet edilen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı  SüleymanKozuva
“ Hepimiz büyük bir tarihin, her karışı şehitlerin kanıyla var olan bir coğrafyanın çocuklarıyız. Bizi aynı kader ve gelecek etrafında birleştiren herkesi, özellikle de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Kısa bir süre öncesine kadar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak sizlere hizmet etmek nasip oldu. Şimdi başka bir sorumlulukla yola çıkıyoruz. Allah bizi milletimize ve özellikle de Çerkezköy’de yaşayan tüm kardeşlerimize mahcup etmesin inşallah. Süleyman Kozuva olarak Allah nasip ederse bize oy veren veya vermeyen, destek olan ya da olmayan herkesin belediye başkanı olmak üzere yola çıkıyoruz. Hepimiz Çerkezköy için, milletimize hizmet için şu ya da bu kesimi, kökeni ya da geçmişi ayırmamaksızın birlikte gayret edeceğiz. Sayın cumhurbaşkanımızın duruşları, vizyonları ve liderliği hepimiz için bir lütuftur. Bize düşen bu vizyonu Çerkezköy’e taşımak, şehrimizi yeni bir ufka kavuşturmaktır. Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte geleceğe koşacağız. Bizim bir umudumuz, hayalimiz var.  Çerkezköy son dönemde hizmet almak bir yana, ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldı. Biz şikayet etmek için değil, çözüm üretmek için yola çıktık. Burada yaşayan herkes ile birlikte Çerkezköy’ü yönetmek, insanların geleceğe güvenle baktığı bir şehir inşa etmek, bir olma, birlikte olmak için bu emaneti üstlendik” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

“CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK”

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Tekirdağ ile alakalı konuşmamda ‘Bize yüzde 50’nin üzerinde destek vermiş Çerkezköy’ü Süleyman Kozuva gibi işin ehli birine emanet ediyoruz. Artık görsünler bakalım hizmet nasıl yapılıyormuş, görsünler bakalım belediyecilik nasıl yapılıyormuş’ ifadelerini kullanmıştı. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz.Bugün buradaysak bu şehrin çehresini değiştireceğimize söz vermek için buradayız. 10 yıldır yerel yöneticiler tarafından potansiyeli bir türlü fark edilmemiş potansiyelini ayağa kaldıracağımıza söz vermek için buradayız. Çerkezköy’ü vizyon şehir Tekirdağ’ın vizyon ilçesi yapma sözü vermek için buradayız. Yapamazsınız, yapılamaz diyenlere de hodri meydan diyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

“BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ”

 

Çerkezköy’ü yeniden Ak Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için çalışacak partililere başarılar dileyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül“ AK Parti bugüne kadar girdiği tüm yerel yönetimlerde çığır açmış, adeta devrim gerçekleştirmiş bir partidir. Ak Parti demek hizmet demektir, gayret demektir, gelecek demektir. AK Parti demek millet demektir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde inşallah AK Parti yereldeki bayrağını ve zaferini yine Çerkezköy’de dalgalandıracağız” dedi.

 

“TEKİRDAĞ VE ÇERKEZKÖY’E TANITACAĞIZ”

 

Yerel seçimlere iki aylık bir sürenin kaldığını kaydeden  AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel” Kapı kapı dolaşarak, gönül belediyeciliğimizi tüm Çerkezköy ve Tekirdağ’a tanıtacağız. Önceki pek çok seçimde olduğu gibi Çerkezköy rüştünü ispat etmiş, Trakya’ya damgasını vurmuş olan bir ilçemizdir. AK Parti belediyeciliğini de bilen bir ilçemizdir. Sadece beş yıllık bir kesinti oldu. 31 Martta yeniden Çerkezköy’ü AK Parti belediyeciliğine kavuşturacağız.” dedi.

 

“TEKİRDAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”


31 Mart akşamı başta Çerkezköy olmak üzere büyükşehir ve Tekirdağ’ın bütün ilçelerinde 12-0 iddialarını adaylar açıklandıktan sonra çok daha yüksek bir sesle dile getirdiklerini kaydeden TBMM Başkan Vekili ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop“ Seçimlerde de ilk defa ittifak uygulaması 24 Haziran seçimlerinde oldu. İki ittifak var. Biri bizim cumhur ittifakımız. Diğeri millet ittifakı diye kendini adlandıran bir ittifak. Bu milletin 15 Temmuz’da milli iradeye sahip çıkan Cumhur İttifakı, vizyon önüne koyarak yoluna devam ediyor. Bu seçimlerde MHP ile yola çıkıyoruz ve Tekirdağ’ın kaderini değiştireceğiz. Çerkezköy’de de aynı şekilde ittifak ile kutlamalar yapacağız. Tekirdağ ve ilçelerinde gayret gösterip Tekirdağ’ı AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız” dedi.

 

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI YAPTILAR


Konuşmaların ardından partililer hep birlikte sahneye davet edilerek birlik ve beraberlik mesajı verildi. Tanıtım programında protokol üyelerinin konuşmaları işaret dili ile işitme engelli vatandaşlara tercüme edilirken, bazı vatandaşlar da programı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binası önünde kurulan led ekrandan takip etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ayrılan partililer davul zurna eşliğinde Atatürk Caddesi’nden kortej eşliğinde seçim bürosu açılışına gitti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10