60 başarılı öğrenciyi ödüllendirecekler

Çerkezköy Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2018-2019 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sona ermesiyle birlikte yarıyıl tatiline giren 60 öğrenciyi, İstanbul Florya'd

Çerkezköy 28.01.2019 12:14:00 0
 60 başarılı öğrenciyi ödüllendirecekler

Çerkezköy Belediyesi’nin desteği ile düzenlenecek olan gezi programı için toplantı yapıldı. Dernek binasında pazar günü saat 20:00’da düzenlenen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Enver Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkan Adayı Burhan Koç başta olmak üzere çok sayıda dernek üyesi eş ve çocuklarıyla katıldı.

 

ÇOCUKLAR İÇİN İSTANBUL AKVARYUMU’NA GEZİ DÜZENLENDİ

 

Dernek yönetimi olarak Belediyesi’nin yaz döneminde düzenlediği Yaz Spor okullarına giden dernek üyelerinin çocuklarının yarıyıl tatillerini güzel geçirmeleri amacıyla İstanbul Florya’da bulunan İstanbul Akvaryum’a götüreceklerini kaydeden Çerkezköy Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Sungur,   “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın eğitime verdiği katkı ve destek bizleri mutlu ediyor. Ayrıca her zaman da bizlerin sorunlarının çözümü için gerekeni yapıyor. Çocuklarımız için de oluşturduğu yeni oyun alanları ve parkları içinde çok teşekkür ediyoruz. Dernek olarak Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yaz spor okulundaki çeşitli branşlarda eğitim alarak başarılı olan dernek üyelerimizin çocuklarını İstanbul Akvaryum’a götürerek ödüllendirmek istedik. Bu konuda belediye Başkanımız Vahap Akay’dan otobüs tahsis etmesini talep ettik. Sağ olsunlar bizlere bu konuda da gereken desteği verdiler. Önümüzdeki hafta 60 çocuğumuzu velileri ile birlikte İstanbul Florya’daki Avrupa’nın en büyük akvaryumu olan İstanbul Akvaryum’una gezi düzenleyeceğiz. Destekleri için belediye başkanımıza dernek yönetimi ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ÇOÇUKLARIMIZ İÇİN ÇOK GÜZEL PARKLAR YAPTIK

 

50 gündür durmadan Çerkezköy’ü gece gündüz gezdiğini ve çocuklarla da çok güzel yakınlaşma sağlayarak arkadaş olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Geleceğimiz olan çocuklarımızın çok daha güzel parklarda oynamalarını sağlamak için onlara güzel parklar yaptık. Çocuklarımızı yeni parklarla da buluşturmayı sürdüreceğiz. Yaz okullarında ya havuz kiraladık ya da şişme havuzlarda çocuklarımıza yüzme öğretiyorduk. Şimdi artık yarı olimpik yüzme havuzumuz yapılıyor. Bu yaz artık kendi yerimiz olan yüzme havuzunda yüzme öğrenecekler. Çocuklarımıza ne yapsak azdır. Onların çocukluklarını doya doya yaşamaları geleceğe iyi hazırlanmaları bakımında önemli. İstanbul Akvaryum’a gidecek çocuklarımız güzel gün geçirecekler ve gezinin keyfini yaşayacaklar” dedi.

 

SPOR KOMPLEKSLERİMİZİ 24 SAAT ÇALIŞTIRACAĞIZ

 

Önümüzdeki günlerde hizmete açacakları kültür merkezinde de birçok aktivitelerin rahatlıkla yapılacağını ve bu yönden kentin eksikliğini gidermiş olacaklarını ifade eden Başkan Akay, “Spor komplekslerimizi 24 saat çalıştıracağız. Dere kenarını güzelleştiriyoruz ve bu alanın belli kısımlarına da çocuklarımız için oyun alanları yapılıyor. Yakında buralara oyuncaklar konulacak. Çocuklarımız için de verdiğimiz sözü tutuyor ve onlar içinde yaşam alanları yapıyoruz”diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

15 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan Trakya Yozgatlılar Federasyonu olağan genel kurulunda başkanlığa tek aday olarak girecek olan Burhan Koç da, “Bu geceyi düzenleyen Çerkezköy Yozgatlılar Derneği Federasyonumuza bağlı dernekler içinde en çok sosyal faaliyet gerçekleştiren derneğimizdir. Dernek Başkanı Emin Sungur’u ve  yönetimini bu çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum. Örnek bir dernekçilik sergiliyorlar. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da her zaman STK yanında olması ve onların sıkıntılarının çözümü yanı sıra onlara destek vermesi nedeniyle de kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10