Esnafın ve sanayicilerin sorunlarını biliyoruz

Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın ziyaretinin ardından Çerkezköy Esnaf ve Sanat

Çerkezköy 28.01.2019 16:17:00 0
Esnafın ve sanayicilerin sorunlarını biliyoruz

Bugün saat 12.00’de gerçekleşen ziyarette Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’ya AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de eşlik ederken, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Başkan Vekili Hüseyin Bahar heyeti kapıda karşıladı.

 

“ÇERKEZKÖY’DE BAŞARILI OLACAĞIZ”

 

Ziyarette konuşan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva“ İki dönemdir Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapıyorum. Esnafımızın nelere ihtiyacı olduğunu ve bugüne kadar ne zorluklar çektiğini en iyi bilenlerdenim. Belediyeye gelirsek demiyorum, geleceğiz diyorum. Vahap Başkan’ın 2 aylık ömrü kaldı. Göreve geldikten sonra biz neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Biz esnafın, sanayicinin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi bilenlerdeniz. Biz AK Parti’nin ve MHP’nin cumhur ittifakı olan bir başkan adayıyız. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum. 2 tane genç başkanım var. Bunların yanında bizim yapamayacağımız hiçbir şey yok. Onlar beni koşturduğu müddetçe biz hep koşacağız ve Çerkezköy’de başarılı olacağız”açıklamasında bulundu.

 

“HEDEF 60’A ÇIKTI”

 

Kozuva“ Belediyeyi almama gibi bir lüksümüz yok. Bizim yüzde 58 hedefimiz vardı. Sahaya inince bu hedefi değiştiriyorum, 58’den 60’a çıkarttım. Biz bugüne kadar olmadığımız için sahadan öyle görüyorduk ama saha bizi bekliyormuş, saha bizi istiyormuş, halk bizi istiyormuş. Bunu hissetmeye başladık. Hedef 60’a çıktı. Bir hız sınırı var 120, biraz ceza yiyeceğiz ama 140-150’ye çıkartacağız” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten dolayı AK Partili heyete teşekkür eden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ “ İki dönemdir Süleyman Kozuva ile aynı meslekte çalışıyoruz. Esnafın sorunlarına hakim bir arkadaşımız. Çünkü yıllardır esnafın ve ticaretin içinden geliyor. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Bu döneme kadar 14 belediye başkanı ile çalıştım. Bu dönem ise 15’inci belediye başkanı ile çalışacağım” diye konuştu.

 

“BİRLİKTELİĞİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

 

Cumhur ittifakı ile Çerkezköy’de ahenk ile çalıştıklarını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök “ Bu birlikteliğimizi sahada gösteriyoruz. 31 Mart gecesi inşallah hep beraber belediye meydanında kutlamamızı yapacağız” dedi.  Cumhur ittifakının zaferi için bismillah diyerek bir yola çıktıklarını ifade eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de “ Seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Cumhur ittifakı sadece bir seçim kazanma stratejisi değil. Büyük ülke, lider ülke Türkiye’nin kuruluşunun temel taşıdır. Biz bu gözle bakıyoruz. Milletimizden de karşılığını zaten 16 Nisan referandumunda, 24 Haziran seçimlerinde aldık. İnşallah 31 Mart’ta da bu birlikteliği taçlandıracağız. Allah’ın izniyle Süleyman Kozuva’yı Çerkezköy Belediye başkanı yapıp, güçlü bir belediye meclisi oluşturacağız” dedi.

 

“YAŞAM KALİTESİNİ ÇERKEZKÖY’E GETİRECEĞİZ”

 

Çerkezköy’ün büyükşehir belediyesine gelen ödeneklerden karşılığını alamadığını ifade eden Aydeniz “ 5 yılda elbette bir şeyler illa ki yapılmıştır. Fakat ne, nasıl yapıldı, kaç liraya yapıldı? Beceriksiz, liyakatsız, ehliyetsiz insanların yönettiği bir belediyeyi Allah’ın izniyle hak ettiği yere taşıyacağız. İstanbul gibi bir metropolün dibinde yaşıyoruz ama İstanbul ile görüntü olarak çok büyük farkımız var. En azından o moderniteyi, vatandaşımızın hak ettiği yaşam kalitesini Çerkezköy’e getireceğiz. Bizler vatandaşın parasının vatandaşa hakkıyla kazandırılmasından yanayız” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10