"Çerkezköy'ü beraber yönetmek için yola çıktım"

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat'ı ziyare

Çerkezköy 30.01.2019 16:32:00 0

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’yı kooperatif üyeleri ile birlikte karşılayan S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, ziyaretten ötürü Kozuva’ya teşekkür ederek, çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’Ü BERABER YÖNETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

 

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde uzun yıllar nakliyecilik yaptığını ve kamyoncuların sıkıntılarını çok iyi bilen biri olduğunu ifade eden  AK Parti, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da, “İnşallah bu sıkıntıların çözümlenmesini sağlayacağız. Ben Çerkezköy’ü siz Çerkezköylü hemşerilerimizle beraber yönetmek için yola çıktım. Oluşturduğumuz whatsapp hattımıza Çerkezköy’e neler yapılması konusunda öneri ve fikirlerinizi yazarak bizlere ulaştırın. Sizlerden gelecek talepler doğrultusunda projelerimizi hazırlayacağız. Böyle Çerkezköy’ü beraber yöneteceğiz. Yaşadığımız ortamı sizlerle birlikte daha da güzelleştireceğiz” dedi.

 

ÇERKEZKÖY ‘DE 117 BİN SEÇMEN VAR

 

Çerkezköy’ün her geçen gün gelişerek hızla büyüyen bir kent olduğunu ifade eden Süleyman Kozuva,  Bugün Çerkezköy ‘de 117 bin seçmen var. Bu nedenle bu süreçte herkesin elini sıkamayacağımıza göre kurduğumuz whatsapp hattına taleplerinizi fikirlerinizi önerilerinizi iletiniz. Sizlerden gelecek talepler doğrultusunda projemizi yapacağız ve sizlere açıklayacağız” dedi.

 

ŞOFÖRLERİN SIKINTILARINI DA DİNLEDİ

 

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi üyelerinin  illerde verilen K belgelerinin Çerkezköy’de de verilmesi için bir şube açılması talebinde bulunması üzerine konuşan Süleyman Kozuva TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu  ve Ulaştırma Bakanlığı ile de bir süre önce görüştüğünü ifade ederek, şu anda ilçeleri böyle bir şube açılmadığını ancak Çerkezköy’e açılması için gereken çalışmayı yapacağını belirtti.

 

 Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10