2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladılar

İlçede huzur ve güvenliği sağlamak adına çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ayrı ayrı suçlardan 22 sabı

Kapaklı 30.01.2019 17:09:00 0
2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladılar

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri iki ayrı hırsızlık dosyasından firarda olan T.Z isimli şahsın Yeni Sanayi Yolu üzerinde olduğunu tespit etti. Operasyon için düğmeye basan ekipleri şahsı gözaltına alarak Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Şüphelinin yapılan araştırmasında  dosyadan 7 yıl hapis cezası, 9 hırsızlık, 4 uyuşturucu kullanmak, bir adet dolandırıcılık, 1 adet başkasına ait kimlik bilgilerini kullanma ve 7 adet değişik suçlardan olmak üzere toplam 22 sabıkasının olduğunu belirledi. İfadesinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAPAKLI POLİSİNDEN KAÇAMADI

 

Ekipler ayrıca uyuşturucu ticareti suçundan 12 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen Ş.K isimli şahsın Yanıkağıl’da oturduğunu belirledi. Zanlının Yanıkağıl Sokak’ta bulunan adresine operasyon düzenleyen ekipler Ş.K isimli şahsı gözaltına alarak Kapaklı Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Gözaltına alınan şüphelinin uyuşturucu madde kullanmak suçundan 10 ve bir adet görevi yaptırmamak için direnme suçundan toplam 11 ayrı suç dosyasının daha olduğu öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra Adliyeye çıkartılan zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10