"Çocuklar bizim geleceğimiz"

Ergene Belediyesi ekipleri tarafından Ergene'de 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi ile ihtiyaç duyulan okullarda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yapılıyor. AyrÄ?

Ergene 31.01.2019 13:33:00 0

Konuyla ilgili açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımız bizim istikbalimiz, öğrencilerimiz bizim gurur kaynağımız, onların ihtiyaçlarını ve isteklerini analiz edip onlara yardım etmek için gerekli her çalışmayı yapıyoruz. Çocuklarımızın öğrenimlerine daha iyi şartlarda devam etmesini istiyoruz, bu kapsamda daima onlar için gereken neyse yapıyoruz. Ergene ilçemizde okullarımızın tadilat işlemlerini gerçekleştiriyoruz eğitim kurumlarımızın modernleşmesi için projeler geliştiriyoruz, Öğrencilerimize 307 takım okul kıyafeti, 4334 adet okul çantası ve kırtasiye seti hediye ettik, öğrencilerimiz için ne gerekiyorsa Ergenemizde onu yapmaya devam ediyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir” şeklinde konuştu.

 

“ERGENEMİZE YENİ EĞİTİM KURUMLARI YAPACAĞIZ”

 

Yeşiltepe Mahallesi’ne kazandırılan Beren Bebek Çocuk Akademisi’nin de yeni dönemde hizmete gireceğini belirten Başkan Yüksel, “Ergenemize yeni bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğunu yaşarken yeni dönemde çocuklarımız burada eğitim görecek, çalışan annelerimiz güvenle çocuklarını Beren Bebek Çocuk Akademisine bırakabilecek. Yeni dönemimizde Ergenemize yeni eğitim kurumları yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10