Maliyetler etkilemesine rağmen ciromuzu artırdık

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arat,2018 yılında artan maliyetlerden etkilendiklerini söyledi. Başkan Arat,2018 yılının ikinci yarısında akaryakı

Çerkezköy 31.01.2019 18:28:00 0
Maliyetler etkilemesine rağmen ciromuzu artırdık

S:S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi, Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arat, “Kooperatif  olarak 2018 yılının ikinci yarısından sonra akaryakıtta gelen zamlar başta olmak üzere diğer girdi maliyetleri ile masraflarımız beklentilerin çok üzerine çıktı ve üyelerimizin kazancı düştü. Ciddi olarak bu maliyetlerin girdileri de bizleri etkiledi. Buna rağmen işimizi çok iyi yapmaya özen gösteren bir kooperatif olmamız nedeniyle  iş yaptığımız firmaların bizlere olan güvenlerini boşa çıkartmadan yüksek girdi maliyetlerimize rağmen 2018 yılında kooperatif olarak ciromuzu arttırarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve çalışmayada devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“BİZİMLE ÇALIŞAN FİRMALARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Yılmaz Arat, “ Kuruluşundan bu yana her zaman bir yıl öncekinden daha iyi hizmet yapmaya özen gösteren ve işini aksatmadan  kurumsal olarak yapan kooperatif olarak bugüne kadar ve  halen bizimle çalışan, bizlere destek veren tüm firmalara destekleri için şahsım ,yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.Bu firmalarımızın 2019 yılında da bizlimle çalışmalarını istiyoruz. Kooperatif olarak her zaman bizim öncülüğümüz müşteri memnuniyetidir ve böylede devam edecek.Bu güne kadar bizimle çalışmamış olan firmalarında bizimle çalışmalarını talep ediyor ve çalıştıklarında da memnun kalacaklarından da hiç kuşkuları olmasın.Kooperatifimizde her firmanın ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak araçlarımız mevcuttur.Biz bir günlük değil her zaman  7/24 hizmet veren deneyimli,tecrübeli kurumsal bir kooperatifiz”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10