BAL'da 16.hafta heyecanı yaşanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 16.hafta Pazar günü oynanacak birbirinden sonra karşılaşmalarla tamamlanacak. Son haftalarda kötü sonuçlar alan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Kartalspor'a

1.02.2019 11:07:00 0
BAL

Ligin ikinci devresinde oynadığı iki maçı da kaybederek taraftarını üzen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Kartalspor ile karşı karşıya gelecek.

 

KARTALSPOR’A KONUK OLACAK

 

Geçtiğimiz hafta ilk mağlubiyetini alan 30 puanlı Kartalspor evinde 14 puanla 11’inci sırada yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki hafta evinde lider Modafenspor’u konuk eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor rakibine 3-0 mağlup olmuştu. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Kartalspor maçına hazırlanan temsilcimiz bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye geçecek.

 

SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Pazar günü saat 14.00’de Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Aytaç Sönmezer yönetecek. Sönmezer’in yardımcılıklarını ise Ozan Burak Akduman, Rıdvan Çevik, Ozan Yalçın yapacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Haftaya lider durumda giren Modafenspor 29 puanla dördüncü sırada yer alan Yeşilköyspor’u konuk edecek. Mirsat Sancaktar, Batuhan Bulut, Ali Gün ve Ufuk Demircioğlu hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de Alemdağ Stadyumunda oynanacak.  33 puanla lideri takibini sürdüren Edirnespor ise deplasmanda 9 puanlı Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’a konuk olacak. Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Veysel Karani Özkan, Murat Şimşek, Osman Karatay, Göksu Furkan Güngör yönetecek.

 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

 

Son haftalarda çıkış yakalayan 28 puanlı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile 24 puanlı Bigaspor 16.hafta karşılaşmasında Biga’da karşı karşıya gelecekler. Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Abdulbaki Ayyıldız, Derya Şanlıtürk, Melih Tan, Fatih Kabakkaya yönetecek. Geçtiğimiz hafta Kavaklıspor’u mağlup ederek moral bulan Tekirdağspor ise deplasmanda 20 puanla dokuzuncu sırada bulunan Çanakkale Dardanelspor’a konuk olacak. Kutluhan Taşçı, Abdullah Maden, Adem Utlu, Oğuzhan Talha Karakuş hakem triosunun yöneteceği karşılaşma 18 Mart Stadyumunda oynanacak.

 

ÇORLUSPOR EVİNDE

 

13 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor 1947 ise evinde 22 puanlı Bigaspor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Oğuzhan Özkeskin, Duygu Karataş, Alp Osman Karaosmanoğlu, Birkan Altındaş yönetecek. Geçtiğimiz hafta farklı mağlup olarak taraftarını üzen Edirne temsilcisi Uzunköprüspor ise taraftarı önünde ligin puansız ekibi İstasyonspor’u konuk edecek. Uzunköprü Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı İlkay Selçik, Burak Menteşe, Baransel Siyavuş ve Barış Esa hakem triosu yönetecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10