Malkara Belediyesi ödüle layık görüldü

Malkara Belediyesi, Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri Proje yarışmasında Tarımsal Hizmetler Kategorisinde Malçlı Çilek YetiştiriciliÄ?

Malkara 1.02.2019 11:43:00 0
Malkara Belediyesi ödüle layık görüldü

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “01 Ağustos ve 30 Eylül 2018 tarihleri arasında Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği’nin düzenlemiş olduğu, Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri Proje Yarışmasına projelerimiz ile başvurumuzu yaptık. 29 Aralık 2018 tarihinde toplanan Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği Jüri Komisyonu, Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri için gelen tüm projeleri değerlendirmiş ve Malçlı Çilek Yetiştiriciliği Projemiz ile Malkara Belediyesini ödüle laik görmüşlerdir” dedi.  

 

ÜRETİCİMİZİN GELİRİNİ ARTIRMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Tarımsal alanda ödül almaya hak kazanmanın kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Yurdakul,  “Kırsal Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın kalkınması için Malkara Belediyesi olarak her zaman üreticimizin yanındayız. Alternatif tarım ürünleri ile ürün çeşitliliği sağlayarak üreticimizin gelirini artırma çalışmalarımız devam etmektedir. Belediyemiz imkânları dâhilinde üreticilerimize destek olarak hemşerilerimizin refahı için her alanda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri yarışması ödül töreni 20 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 11.00’de Tekirdağ Süleymanpaşa’da yapılacak” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10