"Yeni dönemde daha farklı hizmetler yapılacak"

Çerkezköy Beleidye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy merkezde ve Kızılpınar'da ikamet eden Erzurum Tekman, Karayazı ve Köprüköy'lü vatandaşları makamında ağırladı.  Vatandaşlar,

Çerkezköy 1.02.2019 16:22:00 0

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay,  Kızılpınar Mahallesi’ne göreve geldiğinden bu yana yaptığı alt yapı, üstyapı ve yol  çalışmalarında söz ederek Kızılpınar’a daha bir çok hizmetin yapılacağını belirtti. Akay,  “Kızılpınar’a bizim yaptığımız hizmetleri bazıları  görmediklerini söylüyormuş. Yapılan hizmetleri sizler görüyorsunuz. Daha da iyi hizmetler yapılacak. Öncelikle en önemlilerini yaparak burada yaşayan insanlarımızın mağduriyetlerini giderdik. Kızılpınar’da 240 sokak  ve 17 ana caddede çalışmalarımızı tamamladık. 4-5 sokak kaldı onları da yapacağız. Bu nedenle Kızılpınar’da alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yaptık. Çerkezköy’ün şu an 170 bin olan nüfusu beş yıl sonra 22-240 bin dolayında bir nüfusa sahip olacak. Bizler aynı topraklarda 81 il insanımızla birlikte yaşayan, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayan güzel bir kentin insanlarıyız”dedi.

 

YAPTIĞINI VE YAPACAĞINIZ HİZMETLERDE 5 YIL DAHA İLERİ GİTMENİZİ İSTİYORUZ

 

Ziyarette Konuşan Erzurumlular da, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden memnunuz. Yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerle 5 yıl daha ileri gitmenizi istiyoruz.  Bizler 31 Mart seçimlerinde yanındayız. Bugünkü ziyaretimiz de sizlerin yanında olduğumuzu bilmeniz ve bizden size tam destek  olduğunu görmeniz için. Bizim Kızılpınar Mahallesi’nde ve Çerkezköy ilçe merkezindeki mahallelerde ikamet eden bizlere bağlı binlerce seçmen var. Bunların da desteği size olacak. Biz aramızda  başarılı  iş adamlarımızdan olan ve iki yabancı dil bilen Önder arkadaşımızı belediye meclisi üyesi olmasını ve yanınızda yer almasını istiyor. Tabii ki bu konuda takdir sizin. Ama bir  meclis üyesi de bizden olmasını  arzu ediyoruz. Meclis üyeliğinde yer vermeseniz de bizler canı gönülden yine sizin yanın da yer alacağımızı da bilin” dediler.

 

ŞU ANDA MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN KİMSEYE SÖZ VERMEDİM

 

Başkan Akay, “Şu ana kadar belediye meclis üyeliği için hiçbir kişiye kesin bir söz vermiş değilim. Bu süreç devam ediyor. Adaylar belli olsun o zaman meclis üyeliğine başvuran arkadaşlarımızı tek tek inceleyeceğim, kriterlerine bakacağım ve ona göre meclis üyelerimizi belirleyeceğiz. Biliyorsunuz ki meclis üyeliğimiz sınırlı. Listeyi oluşturacağız ve bu bizim çıkış noktamız olacak. Burada önemli olan sizlerle seçimde de gönül birlikteliğidir. Bu gönül birlikteliğimizi de daha da pekiştireceğimize inanıyorum.  Ama sizlerden bir arkadaşımız mecliste olmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

 

HEDİYE ETTİ

 

Ziyaret, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Önder Tatlı’nın Başkan Akay’a isminin yazıldığı isimlik ve kalemlik hediye etti. 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10