Onur konuğu Başkan Yüksel oldu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan Ergene Tokatlılar Derneği'nin yönetimi ve üyeleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıya katıldı. Onur misafiri olarak toplantıy

Ergene 4.02.2019 15:26:00 0
Onur konuğu Başkan Yüksel oldu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, birbirimize sahip çıkmak bizin en önemli işimizdir, birlikte ve mutlu olmanın güzelliğini her beraber yaşamaya devam edeceğiz diyerek,  “Dernekçilik insanların bireysel birikimlerini toplumsal paylaşıma dönüştürerek ortak yaşamı hayata geçirmektir. Dernekçilikte olması gereken en önemli şey, toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, herkesin kendi birikim ve tecrübelerini ortaya koyarak, gerekli çalışma kollarını oluşturmak ve bu kolların, düzen, intizam ve ciddiyet içerisinde işleyişini sağlayarak üyelere ve topluma güven vermektir” dedi.

 

“ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Türkiye’nin çeşitli illerinde doğmuş, farklı kültürleri olan vatandaşlar ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Başkan Yüksel, “Cumhuriyetin en güzel karesinin oluşturan halkımız ile birlikte aşımızı buradan çıkartıyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına var güzümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi. Ergene Tokatlılar Derneği Başkanı Murat Şahin toplantılarına katıldıkları için Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür etti.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10