Son dakikalarda yıkıldık

TFF Bölgesel Amatör Lig 16.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Kartalspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen

4.02.2019 16:08:00 0
Son dakikalarda yıkıldık

Ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapamayan 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Kartalspor’a tek golle mağlup oldu.

 

MAÇA İYİ BAŞLADIK

 

Pazar günü Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Aytaç Sönmezer yönetirken, yardımcılıklarını ise Ozan Burak Akduman, Rıdvan Çevik ve Ozan Yalçın yaptı.Maça mutlak galibiyet parolası ile giren temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Maçın ilk devresinin ortalarına doğru oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip Kartalspor taraftarının desteği ile skorda avantajlı duruma geçmek istedi.

 

TEK GOLLE MAĞLUP OLDUK

 

Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı. İkinci devre karşılaşmada her iki takımda ataklarını sıklaştırdı. İki takım savunması da hata yapmazken, karşılaşmanın 87’inci dakikasında Kartalspor geliştirdiği atakta golü bularak öne geçti. Gelen golle oyun disiplininden kopan temsilcimiz kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kartalspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kartalspor bu galibiyet ile puanını 33 yaparak liderlik koltuğuna otururken, 1911 Çerkezköy Doğanspor ise 14 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10