Yıldız Fatih mahallesinden aday

31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala Çerkezköy'de muhtar adayı sayısı artarken, uzun yıllar emlak sektörüyle uğraşan Bilal Yıldız Fatih Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çerkezköy 4.02.2019 17:29:00 0
Yıldız Fatih mahallesinden aday

1989 yılında Samsun’dan Çerkezköy’e geldiğini ve 10 yıldır Fatih Mahallesi’nde oturduğunu dile getiren Bilal Yıldız, Fatih Mahallesi’ne hizmet etmek için aday olduğunu kaydetti.  Halk ile resmi kurumlar arasında köprü görevi yapacağını ifade eden Bilal Yıldız, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Fatih Mahallemizin sakinlerine hizmet etmek için Muhtar Adayı oldum. Mahallemin sorunlarını biliyorum. O sorunların çözümü için varım. Aday olmam durumunda vatandaşın tüm sorunlarına çare olmak için gece gündüz çalışacağım” diyerek Fatih Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

 

“ORTAK PAYDADA BULUŞALIM”

 

Yıldız “ Halka hizmetin, hakka hizmet olduğu bilinciyle sizlerin güvenini ve teveccühü ile sizlere mahalle muhtarınız olarak 7 gün 24 saat hizmet etmeye talibim. Can feda vatanımızın her bölgesinden vatandaşımızın bulunduğu mahallemizde kültürler arası birleşmenin güven, huzur ve barış içinde olması genç neslin spor, sanat ve faydalı teknoloji ile buluşturulması için gelin hep birlikte ortak paydada buluşalım” dedi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10