Teşekkür ziyaretinde bulundular

7-12 Şubat tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek olan 4. WT Başkanlık Kupası'na katılacak olan Güzel Spor Kulübü sporcuları Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezine teşekkür ziyaretinde bulundu.

5.02.2019 11:34:00 0
 Teşekkür ziyaretinde bulundular

Antalya’daki turnuva öncesi yola çıkmadan önce Çerkezköy Halk Eğitim Merkezine giden Güzel Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel ve sporcular Müdür Necmi Akman, Müdür Yardımcısı Güllü Kazak ve personele teşekkür etti. Turnuvaya genç Bayanlarda 59 kilogramda Kübra Kepenek, genç bayanlarda 42 kilogramda Senanur Kepenek, Yıldız bayanlarda 51 kilogramda Hazal Koç, yıldız bayanlarda 37 kilogramda Beyzanur Pehlivan, yıldız erkeklerde 49 kilogramda Muhammed Buğra Akbabaöz olmak üzere dört bayan ve bir erkek sporcu ile katılım sağlayacaklarını kaydeden Güzel Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel “Turkish Open'da, Milli takım adına, hedeflerinin, başarı çıtasını çok yüksek olduğunu belirten Güzel, gerek ilçemiz gerekse de Milli Takımımız adına, en güzel sonuçlarla, Çerkezköy’e dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezine teşekkür eden Güzel “ Turnuva öncesi halk eğitim merkezinde devam eden kursiyerlerimizi ziyaret ederek müdürlerimize destekleri için teşekkür etmek istedik. Ayrıca bizlere maddi ve manevi destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay'a da ayrı bir teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten ötürü Güzel Spor Kulübü antrenörü Bilal Güzel ve sporculara teşekkür eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman “ Antalya’da gerçekleşecek turnuvada tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Çerkezköy’e başarılarla döneceklerine de inancım tamdır” diye konuştu.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10