Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi,  Şubat ayı meclis toplantısını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında yapıldı.  Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde yapılan topla

Süleymanpaşa 7.02.2019 15:09:00 0
Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Ayrıca Süleymanpaşa Belediye Meclisi gruplarından gelen iki önerge de görüşüldü. Yıllardır süren Dere Sokak sorunu ile ilgili önerge üzerine Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, meclise bilgi verdi. Kamu binalarının imara uygun olmayacak şekilde yüksek katlar halinde inşa edilmesi ve kentin siluetini bozması ile ilgili önerge de ilgili komisyona görüşülmek üzere havale edildi.

 

“BÜTÜN MECLİS ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Beş yıllık çalışma döneminin sondan bir önceki toplantısını gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin Şubat ayı meclis toplantısının kapanışında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Beş yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmalar nedeniyle bütün meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Allah her belediye başkanına sizin gibi bir meclisle çalışmayı nasip etsin,” şeklinde konuştu.

 

DİĞER TOPLANTI 6 MART’TA YAPILACAK

 

Mart ayı meclis toplantısının 6 Mart 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde yapılacağı kaydedildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10